Eğlence

Samsung’dan herkese 6 ay ücretsiz Amazon Prime aboneliği kampanyasında kupon kodları tükendi

amazon prime samsung

Samsung Türkiye, Amazon Türkiye ile iş birliğine giderek, 6 ay boyunca ücretsiz Prime aboneliği veriyordu. LOG’un belirttiğine göre, sadece Galaxy cihaz sahiplerine özel gibi duran bir teklifi, aslında tüm kullanıcılara açmıştı. Ne var ki, yoğun ilgi gören bu kampanya dahilinde sunulan kupon kodları tamamen tükendi.

Belirli bir süreliğine aktif olacak bu kampanya dahilinde Samsung Türkiye, hiçbir cihaz ayrımı gözetmeksizin, her bireye bir kod aracılığı ile altı ay boyunca ücretsiz Amazon Prime üyeliği vadediyordu. Minecraft ve FIFA gibi en popüler oyunlara özel ücretsiz içerikler sunan Prime Gaming’den, milyonlarca ürünü kapsayan hızlı ve ücretsiz teslimat olanaklarına, eksiksiz bir eğlence dünyası olan Prime Video avantajlarına kadar pek çok ayrıcalığı beraberinde getiren bu paket, müşterilere eşsiz bir hizmet deneyimi sunuyor.

Amazon Prime üyelerine özel ayrıcalıklar

Amazon’un tüm dünyada 200 milyonu aşkın üyesi olan Prime, Türkiye’deki alışveriş ve eğlence severlerin ayda sadece 39 TL’ye sahip olabileceği avantajlar sunuyor:
Hızlı ve ücretsiz teslimat seçenekleri: Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.
Alışveriş ayrıcalıkları: Kendilerine özel ek indirimlerden de faydalanan Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile 250 TL ve üzeri alışverişlerde sepette yüzde 10 indirim kazanıyor.
Seçili ürünlerde fiyat farkı tutarında ücret iadesi garantisi: “Gülümseten Kasım Fırsatları” boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan, satıcısı ve göndericisi Amazon.com.tr olan seçili ürünlerin fiyatı 30 Kasım tarihine kadar düşerse aradaki fark hediye kartı olarak müşterilerin Amazon hesabına tanımlanıyor.
Prime Video: Amazon Prime üyeleri, üyelikleriyle birlikte gelen Prime Video ile aralarında popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini ek ücret ödemeden Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleriyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor.
Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri piyasanın önde gelen oyunlarında oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

Bu farklı ortaklık, beklenenin üstünde bir taleple karşılaşınca, Samsung ve Amazon’un sitelerinde zaman zaman erişim zorlukları yaşanabiliyor. Bununla birlikte, haberi yayınladıktan sonra tekrar kontrol ettiğimizde, Samsung’un sunduğu kupon kodlarının tükendiğine dair bir ekran mesajı kullanıcıları karşılıyor. Yani, fırsattan yararlanmak artık mümkün görünmüyor.

Güncelleme: Kampanya dahilinde sunulan kupon kodlarının tükendiği bilgisiyle haber güncellenmiştir.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER