Manşetler

Samsung’dan giriş seviyesi Windows Phone telefonu: Omnia M

Samsung yeni bir Windows Phone cihazı tanıttı. Omnia M adlı bu cihaz 1 GHz işlemci, 4 inç’lik Super AMOLED ekran, 4 GB dahili bellek ve 384 MB RAM barındırıyor. Teknik özellikleri itibariyle giriş seviyesi bir telefon olarak nitelendirebileceğimiz Samsung Omnia M’in arkasında 5 megapiksel kamera bulunuyor. Cihazın önündeyse Samsung’un entegre video görüşme uygulaması sayesinde görüntülü görüşme imkanı sunan VGA çözünürlüklü ikinci bir kamera yer alıyor.

Omnia M kullanıcıların oyun, eğlence ve paylaşım işlevlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayacak çeşitli bileşenler içeriyor. AllShare sayesinde kullanıcılar cihazlarındaki filmleri, oyunları veya diğer medya içeriklerini TV’ye yansıtabiliyor, böylelikle arkadaşlar veya aile üyeleri de eğlenceden nasipleniyor. Music Hub uygulaması içinde yer alan Smart DJ uygulaması kullanıcıların ruh hallerine göre şarkılar çalıyor. Photo Studio uygulaması kullanıcıların fotoğraflarını paylaşmadan önce düzenlemelerine olanak sağlıyor. Windows Live SkyDrive entegrasyonu sayesinde kullanıcılara 25 GB’lık ücretsiz bulut depolama alanı sunuluyor. Burada fotoğraflar, videolar, Office dokümanları veya One Note notları saklanabiliyor. Farklı platformları destekleyen ChatOn Samsung Omnia M’de de yüklü olarak geliyor.

Windows Phone 7.5 ile çalışan Samsung Omnia M ilk etapta Avrupa’da çıkacak, sonrasında diğer bölgelerde de bu telefonun çıkışı gerçekleşecek. Fiyat veya kesin piyasaya çıkş tarihi hakkında henüz net bir bilgi yok.

İlgili – Samsung Tomorrow

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER