Teknoloji

Samsung’dan Galaxy Tab 10.1’e AB genelinde getirilen satış yasağıyla ilgili açıklama

Apple’ın Samsung’un Android tableti Galaxy Tab 10.1’in Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerde satışını mahkeme kararıyla durdurtmasının ardından Samsung’dan resmi bir açıklama yapıldı. Samsung Halkla İlişkiler Direktörü Kim Titus Samsung’un fikri mülkiyet haklarının korunduğundan emin olmak için gerekli olan tüm önlemleri alacağını belirtti.

Samsung’un yayınlanan resmi açıklaması aşağıdaki gibi:

“Samsung mahkemenin kararından dolayı hayalkırıklığına uğraşmıştır, Almanya’da devam etmekte olan yasal süreç boyunca fikri mülkiyet haklarımızı savunmak için hızlı bir şekilde harekete geçme niyetindeyiz ve tüm dünyada da bu hakları aktif bir şekilde savunmaya devam edeceğiz.

Yasak talebi Samsung’a herhangi bir bildirimde bulunmadan iletilmiş, karar da Samsung’dan herhangi bir savunma veya duruşma isteği olmaksızın verilmiştir.

Samsung’un yenilikçi mobil iletişim cihazlarının Avrupa’da ve dünya genelindeki müşterilere ulaştığından emin olmak için gerekli olan tüm önlemleri alacağız.

Almanya’daki mahkeme tarafından alınan karar Avrupa veya herhangi bir yerdeki mahkemelere yapılan diğer yasal başvuruları hiçbir şekilde etkilememektedir.”

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER