Teknoloji

Samsung’dan çift SIM kartlı iki Android telefonu: Galaxy Y Duos ve Galaxy Y Pro Duos

Samsung Android tabanlı ve çift SIM kart yuvalı iki akıllı telefonun duyurusunu yaptı. Daha önce tek SIM kart yuvalı modellerini gördüğümüz Galaxy Y Duos ve Galaxy Duo Pros, hem aynı telefonu paylaşan iki farklı kişi için hem de iş ve özel hattı için ayrı telefon kullanmak istemeyenler için uygun birer çözüm gibi görünüyor.

Galaxy Y Duos Android 2.3 Gingerbread ile çalışıyor ve 832 MHz işlemci ve 3 megapiksel kamera barındırıyor. Galaxy Y Pro Duos’ta ise benzer teknik özelliklere ek olarak 2.6 inç’lik ekran ve tam QWERTY klavye bulunuyor. Her iki telefon ilk olarak Rusya’da piyasaya çıkacak. Galaxy Y Duos bunun sonrasında Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Latin Amerika, Güneydoğu ve Güneybatı Asya, Orta Doğu, Afrika ve Çin’de raflarda olacak. Galaxy Y Pro Duos ise Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Latin Amerika, Güneybatı Asya, Orta Doğu ve Afrika’da satışa çıkacak.

Samsung’un piyasaya sürdüğü çift SIM kartlı Galaxy Y Duos’un tek SIM kart yuvalı versiyonu hakkında detaylı bilgiyi Samsung Galaxy Y incelemesinde bulabilirsiniz.

İlgili – Galaxy Y Duos
İlgili – Galaxy Y Pro Duos

İLGİLİ HABERLER