Teknoloji

Samsung’dan CES 2012 videosu ve Galaxy S III iddiaları – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un CES 2012‘nin özetini göstermek amacıyla hazırlamış olduğu videoyla ilgili çeşitli söylentiler ortalıkta dolaşmakta. Özellikle videonun 7’inci dakika 11’inci saniyesindeki görüntüye dikkat çekiliyor. Bu karede yer alan cihazın kalınlığı ve yüzey alanının büyüklüğü Galaxy Note ile örtüğüyor, ancak Pocket-lint sitesi farklı bir iddiayı ortaya koyuyor.

Sitenin belirttiğine göre ön yüz kamerası Galaxy Note’takine göre ters kenarda, Galaxy S II’deki pozisyonuna yakın bir yerde yer alıyor. Ekranı çevreleyen çerçevenin ince oluşu, köşelerin kavisli yapısı da dikkat çekiyor. Ancak ekrana baktığınızda bunun kamera sunumu için özel olarak hazırlanmış taklit bir kullanıcı arayüzü olduğu görülüyor. Üstelik arayüzde pil seviyesinin de gösterildiği bildirim çubuğunda farklı bileşenler bulunmuyor. Belki de karşımızda video için özel olarak hazırlanmış bir cihaz taslağı bulunuyor.

Galaxy S III olarak anılan 2012 model gözde Galaxy akıllı telefonunu gelecek ayki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması bekleniyor. O zamana kadar bu tarz dedikoduların, ipuçlarının sayısı artacaktır.

Video: Samsung’dan CES 2012 Özeti

İlgili – All About Samsung
İlgili – Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER