Manşetler

Samsung’dan BX2350 LED monitör – Galeri

bx2350_r45-850-x-607Eğer Samsung Türkiye’nin göndermiş olduğu basın bültenini göz önünde bulundurursak, yeni LED monitör serisinin öne çıkan üyelerinden olan BX2350’nin çok yakında bu topraklara ayak basacağını söyleyebiliriz.

LED 50 serisinin üyesi olan BX2350, 1080p görüntü kalitesi, 2 ms tepki süresi, 16:9 panel ve ince yapısıyla beğeni toplayacağa benziyor. “Magic Eco” uygulaması sayesindeyse dört farklı enerji opsiyonuyla monitörün parlaklığı otomatik olarak algılanıyor. “Magic Angle” özelliği ise farklı oturma açılarından monitörü rahatlıkla izleme olanağını sunuyor.

Samsung BX2350 LED monitörle ilgili ayrıntıları ve fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.

Galeri: Samsung BX2350 LED monitör
[nggallery id=351]

BASIN BÜLTENİ

Samsung BX2350 ile Dünyaya Yeni ve Farklı Bir Açıdan Bakın

İstanbul – 7 Temmuz 2010 – Tüketici elektroniğinin dünya liderlerinden Samsung’un yeni LED monitör serisinden BX2350, LED görüntüleme sistemlerinde yeni bir dönemin işaretlerini veriyor. Samsung LED 50 ailesinin üyesi BX2350, Full HD 1080p görüntü kalitesi, eşsiz HD bağlantısı, incecik yapısı ile mükemmel görüntüleri mükemmel bir ortamda sunuyor.

Hayal değil gerçek…
Samsung BX2350 monitörün 2 ms algı süresi, daha hızlı ve daha canlı görüntüleri gerçek kılıyor. İzlediğiniz görüntüler ne kadar haraketli olursa olsun Samsung BX2350 ile kesintisiz, saydam ve berrak izleyebiliyorsunuz. Bu özellik sayesinde film seyretmek, oyun oynamak, internette sörf yapmak çok da keyifli bir hale geliyor. Hiç bir bulanıklık, gölge ve dalgalanma olmadan pürüzsüz ve hızlı görüntülerin büyüsüne kapılacaksınız.

Mükemmel renkler, kontrast ve deneyim…
Sıradan monitörlerde rastlayabileceğiniz resim kalitesindeki düşüşlerin aksine Samsung BX2350, geliştirilmiş kontrast oranı ve Mega Dinamik Kontrast özelliği sayesinde sadece ideal ortamlarda değil, karanlık resimlerde de detay kaybına izin vermiyor ve hayal edemeyeceğiniz canlı ve kristal görüntüler sunuyor.

Parlaklığı kontrol ederek enerjiden tasarruf edin…

Samsung BX2350?nin “Magic Eco” uygulaması sayesinde artık enerji tasarrufu yapmak çok daha kolay. 4 farklı enerji opsiyonu (yüzde 100, yüzde 75, yüzde 50 ve power-saving off) sayesinde Magic Eco, monitörün parlaklığını otomatik olarak sizin ihtiyacınıza göre ayarlıyor, mükemmel görüntü kalitesini en ekonomik şekilde izlenmenize olanak sağlıyor.

Akıllı görüntü ve kapanma özelliği

Mega kontrast oranları, muhteşem inceliği, olağanüstü tasarımı ve üstün enerji verimliliği ile yeni Samsung BX2350, en parlak ortamlarda ve yetersiz ışıkta bile görüntülerin tüm  detaylarını koruyarak mükemmel bir görüntü elde etmenizi sağlıyor. BX2350?nin akıllı zamanlama özelliği sayesinde de monitörünüzün otomatik kapanma süresini ayarladığınız takdirde monitör otomatik olarak sistemi kapatıyor ve siz de bu sayede hem monitörünüzün ömrünü uzatmış, hem performansını artırmış hem de enerjiden tasarruf etmiş oluyosunuz.

Boynunuz ve gözleriniz yorulmayacak
Samsung BX2350’nin “Magıc Angle” teknolojisi sayesinde artık dilediğiniz gibi film seyredebileceksiniz. Monitörünüzü nereye koyayarsanız koyun, beş farklı yatay açı ayarı sayesinde izlediğiniz açı ne olursa olsun ekran, düz görüş açınız içinde olacak. Siz de ister yatarak, isterseniz de oturarak boyun ve göz ağrısı yaşamadan film izlemenin keyfine varacaksınız.

İLGİLİ HABERLER