Eğlence

Samsung’dan Android’li kişisel medya oynatıcı: Galaxy Player 50

Samsung’un Wave serisinde çıtayı indirerek Wave 723’ü çıkarttığını bu arada pahalı ve göze hoş gelen Super AMOLED ekranı bu üründen çıkarttığını unutmamışken, aynı filmi bu sefer Android işletim sistemli Galaxy serisinde görüyoruz. Samsung’un yeni kişisel medya oynatıcısında aklınızı başınızdan alacak kadar iyi bir kontrast oranı göreceğinizi sanıyorsanız, ney azı ki yanılıyorsunuz.

Galaxy Player 50 olarak adlandırılan kişisel medya oynatıcısında 3.2 inç’lik çoklu dokunma destekli WQVGA LCD ekran yer alıyor. Android 2.1 ile çalışan bu cihaz 8 GB ya da 16 GB’lık dahili bellek seçenekleriyle gelirken 32 GB’a kadar microSD kart desteği de sunuluyor. Arkasında 2 megapiksellik kamera bulunurken 802.11n WiFi desteği de standart olarak sunuluyor.

Samsung Galaxy Player 50 orta seviyedeki bir Android akıllı telefonunun havasına sahip. Kullanıcı girişlerine tepkisi oldukça iyi olan bu cihazda Android Market erişiminin açık olması, bununla birlikte Google Haritalar navigasyon servisinin ve diğer Google uygulamalarının bulunması oldukça sevindirici. Klavyesini kullanmanın biraz zor olduğu belirtilen Galaxy Player 50’nin 3.2 inç ekranındaki QWERTY klavyeden de fazlasını beklemek acımasızlık olurdu. Her ne olursa olsun Samsung Galaxy 50 iPod touch’ın yerini rahatlıkla alabilecek bir cihaz gibi duruyor.

Ayrıntıları ve ürünün Engadget tayfası tarafından çekilmiş birkaç fotoğrafını aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili – Engadget (Basın Bülteni ve Fotoğraflar)

Görsel – Engadget

İLGİLİ HABERLER