Teknoloji

Samsung’dan Android tabanlı yeni bir taşınabilir medya oynatıcı: Samsung Galaxy S WiFi 3.6

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, Galaxy S WiFi 3.6 adında yeni bir taşınabilir medya oynatıcısının duyurusunu yaptı. Güney Koreli şirketin IFA 2011 kapsamında tanıttığı yeni ürünlerin arasında yer alan Galaxy S WiFi 3.6, şirketin 4 ve 5 inç’lik mevcut Galaxy S medya oynatıcılarına kardeş sıfatıyla geldi. Bu cihazı iPod touch’ın rakibi olarak nitelendirmek yerinde sayılır.

Akıllı telefon görünümündeki Samsung Galaxy S WiFi 3.6 aynı uygulamaları çalıştırma ve multimedya içeriklerini çalma veya görüntüleme yeteneklerine sahip, tek farkı hücresel şebeke bağlantısına sahip olmaması. Bu da telefon görüşmelerinin yapılamıyor olması anlamına geliyor.

3.6 inç’liki, 480 x 800 çözünürlüklü ekran, 1 GHz TI OMAP işlemci, VGA çözünürlükte ön kamera, 3 megapiksellik arka kamera bu cihazın başlıca teknik özellikleri arasında yer alıyor. AMOLED olmayan ekran ve düşük çözünürlüklü kameralarla bu cihazın maliyetinin düşürülmesi amaçlanmış. 8 GB ve 16 GB’lık modellerin İngiltere’de sırasıyla 149 ve 169 pound’luk fiyat etiketleriyle satılacağı belirtiliyor.

İlgili – ZDNet

İLGİLİ HABERLER