Manşetler

Samsung yöneticisi Galaxy S III adını ağzından kaçırdı

Samsung şimdiye kadar yeni Galaxy akıllı telefonuyla ilgili ketum bir tavır sergiledi, ancak son günlerde bu telefonun adıyla ilgili olarak birçok sızıntı olmaya başladı. Öyle ki, bu sızıntılardan bir tanesi şirket yöneticisi tarafından resmi sayılabilecek bir ortamda yapıldı. 2012 birinci çeyreğe ait finans raporunun detaylarını bir telekonferans oturumunda paylaşan Samsung’un kıdemli başkan yardımcısı Robert Yi yeni telefonun adını ağzından kaçırdı, Galaxy S III’ü açık etti.

Samsung’un telekonferans oturumunda yeni Galaxy’den hatırı sayılır derecede söz edildi. Bir Samsung yöneticisi bu telefonun şirketin en başarılı akıllı telefonu olabileceği yönündeki tahminini dile getirdi. Soru-cevap bölümünde gelen yeni Galaxy için Galaxy Note’unkine göre nasıl bir pazarlama planı belirlediklerine dair soru üzerine söz alan Yi’nin cevabında “Galaxy S III için çok güçlü bir talep bekliyoruz.” şeklinde bir cümle geçti. Yani, yeni Galaxy’nin adı resmi sayılabilecek bir ağızdan alınmış oldu.

Aslında Galaxy S III adı sadece duyuldu. Ad belli olsa da, bunun yazımı konusunda soru işaretleri ortada durmaya devam ediyor. Samsung’un yeni Galaxy cihazı Galaxy S III şeklinde mi, yoksa Galaxy S3 şeklinde mi yazılacak. Bunun için biraz daha beklemek gerekiyor.

İlgili – Samsung

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER