Teknoloji

Samsung yeni Unpacked etkinliğinin tarihini duyurdu

samsung

Samsung, sürpriz bir duyuru yaparak gelecek hafta yeni bir Unpacked etkinliği gerçekleştireceğini açıkladı. Galaxy Unpacked Part 2 adını taşıyan etkinlik, 20 Ekim’de Türkiye saatiyle 17:00’da başlayacak ve Samsung’un YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Şirket etkinlikte ne tanıtacağı konusunda bilgi vermezken, insanların teknolojiyle kendilerini ifade etmelerine yardımcı olmayı amaçladığını belirtti. Etkinlik için hazırlanan görselde Samsung’un Sağlık ve SmartThings gibi uygulamalarının ikonları pastel tonlardaki kutuların arasında görülüyor.

Akıllara ilk olarak Samsung’un bu etkinlikte Galaxy S21 FE modelini tanıtması geliyor. Ancak bu cihazın akıbeti hakkında uzun zamandır farklı iddialar dolaşıyor. Bir süre önce Samsung’un S21 FE’den vazgeçtiği iddiası gündeme gelse de, sonrasında şirketin telefonun çıkışını 2022’ye bırakabileceği de konuşulmaya başlamıştı. Galaxy A serisiyle orta segmentte hatırı sayılır bir kitleye ulaşan Samsung’un bu nedenle S21 FE’de ısrarcı olmayabileceği de hâlâ konuşuluyor.

Samsung bu etkinlikte yazılım ve servisler üzerinde duracak gibi görünüyor. Sağlık ve benzeri platformlarını geliştirmek isteyen şirket, ekosistemlerinin nereye gittiğini bu etkinlikte anlatacağa benziyor. Şirketin One UI’daki değişiklikler konusunda da burada bilgi vermesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER