Teknoloji

Samsung yeni TV’sinin işaretini yayınladığı CES 2013 tanıtım videosuyla verdi

Samsung, 8 Ocak tarihinde ABD’nin Las Vegas şehrinde kapılarını açacak olan CES 2013 tüketici elektroniği fuarı öncesinde neyi tanıtacağını işaret eden bir videoyu yayınladı. Dün Smart TV’lerinde yer alacak yenilenmiş Smart Hub portalına dair ipuçları veren şirketin CES 2013 tanıtım videosu da ocak ayındaki fuarda tanıtılacak yepyeni TV’yi işaret ediyor.

Yazının devamında yer alan video Samsung’un yeni TV’sini CES’te tanıtacağını gösteren bir gazete haberiyle başlıyor. Daha sonra tüm TV’lerin bulundukları yerden firar ettikleri ve hepsinin tanıtılacak yeni Samsung TV’sini görmek için CES’in düzenleneceği alana geldiği gösteriliyor. Videonun sonunda tanıtılacak olan TV’nin üstü örtülü bir temsili de yer alıyor. Anlıyoruz ki, Samsung yine ipince bir TV modeliyle karşımıza çıkacak.

Ortalıkta dolaşan son dedikoduları derleyen CNET’in belirttiğine göre Samsung Display şirketi de bu etkinlikte bükülebilir ekranlarını sergileyecek. Bu ekranlardan bir tanesi 55 inç’lik büyüklüğe sahipken diğeriyse 1280 x 720 çözünürlük ve 267 ppi’lik piksel yoğunluğu barındıran bir akıllı telefon ekranı olacak. Esnek ekranların yeni teknolojiler olduğu söylenemez, ancak henüz akıllı telefon veya diğer ürünlerde bunları görmedik, bu nedenle heyecanlandırma faktörleri bir hayli fazla.

Samsung bu yılın CES etkinliğinde yeni akıllı TV’lerin, 3D destekli ürünlerin ve Wi-Fi destekli dijital fotoğraf makinelerinin de aralarında bulunduğu geniş bir ürün yelpazesini tanıtmıştı. Televizyonlar CES’te tanıtımı en çok yapılan elektronik ürünler arasında bulunuyor. Samsung dışında LG ve Panasonic gibi üreticilerin de yeni TV ürünlerini CES 2013’te tanıtması bekleniyor.

İlgili >> TNW

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER