Teknoloji

Samsung yeni katlanabilir telefonunun ismini seçti

samsung ces 2023
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung‘un CES 2020 kapsamında iş ortakları ve mobil operatörleriyle gizli bir toplantı düzenlediği ve bu toplantıda yeni ürünlerini gözler önüne çıkardığı iddia ediliyor. Samsung geçmişte de benzer toplantılar gerçekleştirdiği için bu iddia kulağa pek şaşırtıcı gelmiyor.

Ancak CES 2020’deki toplantıdan sızanların fazlasıyla ilginç olduğu söylenebilir. Şirketin mobil biriminin CEO’su DJ Koh, merakla beklenen ve şimdiye kadar Galaxy Fold 2 adıyla anılan yeni katlanabilir telefonun Galaxy Bloom adını taşıyacağını açıkladı. Toplantıya katılanlardan biri tarafından gizlice çekilen bir fotoğrafta da Galaxy Bloom isminin yer aldığı slaytı görmek mümkün oluyor.

Samsung’un telefon için seçtiği isim ve tasarım, şirketin hedef kitlesinde özellikle yirmili yaşlarındaki kadınların olduğunu düşündürüyor. Telefonun istiridye kabuğu şeklindeki tasarımı, akıllara allıkları getiriyor. Lancome tarafından üretilen bir allık ile Galaxy Bloom’a ait bir taslak yan yana koyulduğunda bu benzerlik daha net görülüyor.

samsung galaxy bloom

Samsung Galaxy Bloom’da bir ilke yer verecek

Galaxy Bloom’un özellikleri hakkında da bazı bilgiler dışarıya sızmış durumda. Akıllı telefonda ekranın plastik film yerine ultra ince camla kaplı olacağı söyleniyor. 8K video kaydı özelliğine sahip ilk telefon olacağı iddia edilen Galaxy Bloom’un hem 4G hem de 5G uyumlu versiyonlarının olacağı belirtiliyor.

samsung galaxy bloom

Samsung’un Galaxy Bloom’u 11 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlikte Galaxy S serisinin yeni üyeleriyle birlikte tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER