Teknoloji

Samsung yeni giyilebilir ürünlerini yanlışlıkla sızdırdı

samsung galaxy watch active

Samsung’un giyilebilir ürünler uygulaması, gelecek hafta düzenlenecek etkinlikte Galaxy S10 ile birlikte tanıtılacağı tahmin edilen yeni ürünlerin hepsini kazara sızdırdı.

Daha önce Samsung Gear adını taşıyan Galaxy Wearable Android uygulamasının ana sayfasında kablosuz kulaklıklar, bir akıllı telefon ve bir fitness bilekliğinden oluşan birkaç yeni ürün görüldü. SamCentralTech Twitter hesabı sayesinde bu detaydan haberdar olduk.

Galaxy Watch Active, listedeki ilk ürün. Galaxy Sport adıyla sızan ürüne oldukça benzeyen bu ürün, spor odaklı bir akıllı saat gibi görünüyor. Uygulamaya göre 40mm gövdeye sahip ve en az iki renk seçeneği bulunacak. Kullanılan tanıtım görseli, Samsung’un döndürülebilir çerçeve halkasıyla gezilebilen geleneksel kullanıcı arayüzünü değiştirip değiştirmediği hakkında bir bilgi vermiyor.

Diğer iki ürün; Galaxy Fit ve Galaxy Fit e, saat tarzına sahip olan ve lastik kayışa sahip ürünler. Galaxy Fit e adını geçen ay Bluetooth sertifikası sayesinde duymuştuk. Ancak bu ürünü ilk kez gözlerimizle görüyoruz. “e”nin neyi simgelediği ve e olmayan modelden ne gibi farklılıkları olduğu şu an için bilinmiyor.

Son olarak Samsung’un yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds’ın da geleceğini anlıyoruz. Bu kulaklıklar yakın zamanda birkaç kez sızmıştı. Bu kulaklıkların Galaxy S10 aracılığıyla kablosuz olarak şarj edilebileceği söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER