Teknoloji

Samsung yeni Galaxy ve ATIV isimleri tescil ettirdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un tescil ettirdiği ticari marka isimleri şirketin gelecekte çıkarmayı planladığı cihazlar için önemli ipuçları sayılabilir. Daha önce de benzer şekilde bazı isimlerin tescil edildiğine dair haberler çıkmış, hemen ardından o isimleri taşıyan çeşitli cihazların geldiğini görmüştük; ATIV S veya ATIV Tab gibi. İşte yine böyle bir durumla karşı karşıyayız. Güney Koreli şirket ABD’de yepyeni marka isimlerini tescil ettirdi.

samsunglogo-30012012

Galaxy S Kit, Galaxy S Mate, Galaxy S Impact ve Galaxy S Act, Güney Koreli şirketin tescil ettirdiği isimler arasında yer alıyor ve bunlar muhtemelen gelecekte piyasaya çıkacak cihazlarda karşımıza çıkabilir. Tescil işleminin ABD’de yapılması ve geçmişte ABD’de çıkan Samsung cihazlarının uluslararası pazarda satılanlara göre farklı isimlere sahip olması, bu tescil edilen markaların da Samsung’un ABD’de çıkacak cihazları için düşünüldüğünü akıllara getiriyor.

Bu arada Güney Koreli şirket Avrupa’da da bir tescil işlemci gerçekleştirdi ve ATIV Zexy markasının kendisine ait olduğunu belgeledi. Bu cihaz bir tablet veya akıllı telefonun adı olabilir; hatta belki de dönüştürülebilir tasarıma sahip bir dizüstü bilgisayarın da bu isimle geldiğini görebiliriz. Ancak şurası kesin ki, ATIV Zexy adını taşıyacak cihaz Microsoft’un Windows 8, Windows RT veya Windows Phone 8 işletim sistemlerinden biriyle yüklü gelecek.

İlgili >> PocketNow

İLGİLİ HABERLER