Teknoloji

Samsung WW9000 akıllı çamaşır makinesiyle yıkama işlemi uzaktan kontrol edilebiliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

”Akıllı ürün/cihaz” konseptinin beyaz eşyalara da sıçraması önümüzdeki dönemde ilginç ürünlerin ortaya çıkacağının haberini veriyor. Bu yeni dönemin temsilcilerinden biri olan Samsung’un WW9000 çamaşır makinesi bir akıllı telefon aracılığıyla kontrol edilebilmesi sayesinde dikkat çekiyor.

samsung-ww9000-280114

Daha önceki Samsung çamaşır makinelerinde bulunan Smart Check özelliği WW9000’de yerini Smart Control teknolojisine bırakıyor. İlk kez WW9000’de kullanılan bu teknoloji sayesinde kullanıcıları çamaşır makinelerini akıllı telefon aracılığıyla kontrol etmeleri ve izlemeleri mümkün oluyor.

Kullanıcıların akıllı telefonları aracılığıyla çamaşır yıkama işlemini başlatılabilmesi veya durdurabilmesine ek olarak, yıkama işlemine dair kalan süre ve işlemin ne kadarının tamamlandığı gibi bilgiler de bildirim olarak akıllı telefona gönderiliyor.

Samsung’un ev elektroniği biriminin başındaki isim olan Russell Owens, Ecobubble serisiyle getirdikleri yeniliği WW9000 ile bir üst seviyeye taşımak ve ev içinde çamaşır yıkamayla ilgili anlayışı değiştirmek istediklerini dile getirdi. 5 inç renkli dokunmatik ekran barındıran WW9000’de Sık Kullanılanlar özelliği sayesinde en sık kullanılan programlara hızlıca ulaşılırken, Favoriler özelliği sayesinde kullanıcılar kendi özel programlarını oluşturabiliyor. Samsung WW9000 önümüzdeki mayıs ayında satışa sunulacak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER