Teknoloji

Samsung’un Note 9 ve Galaxy Watch’a özel kablosuz şarj aksesuarı sızdı

samsung wireless charger duo

samsung wireless charger duo

Samsung Galaxy Note 9’un beklenen çıkışına birkaç hafta daha var. Ancak bu akıllı telefon için çıkması beklenen aksesuarlar hakkında da bilgi sahibi olmaya başlıyoruz. Son olarak Wireless Charger Duo adını taşıyan, Apple’ın uzun zamandır beklenen AirPower şarj aletine cevap niteliğinde bir şarj istasyonunun varlığı ortaya çıktı. Üstelik ürünün ambalajının fotoğrafı uzun zamandır dedikodusu yapılan Galaxy Watch’u da doğruluyor.

Amerikan Federal İletişim Komisyonu’nda Wireless Charger Duo aksesuarına dair kayda geçtiğimiz ay ilk kez rastlanmıştı. Çıkan son fotoğraf ise cihazın kendisine bir bakış atmamızı sağlıyor. Aynı zamanda özellikleri hakkında da detaylar veriyor. Kutunun kenarında yazılanlara göre bu aygıtla hem telefon hem de yakında çıkacak Galaxy Watch aynı anda şarj edilebilecek. Akıllı saat, şarj aksesuarının sağ kenarına yerleştirilecek. Öte yandan iki telefon da aynı anda şarj edilebilecek. Eğer bir evde birden fazla Note 9 sahibi varsa, bu özellik de epey kullanışlı olacaktır.

Galaxy Watch hakkında şu anda fazla detay yok. Bu cihazın Gear S3’ün takipçisi olacağı ve daha önceki akıllı saatler gibi Tizen OS ile çalışacağı söyleniyor. Galaxy Watch’un Samsung’un sanal asistanı Bixby’nin bir türünü de içerebileceği söyleniyor.

Samsung’un 9 Ağustosta düzenleyeceği etkinlikte Note 9’a ilk bakışı atma fırsatını elde edeceğiz. Bu son sızıntının zamanı, Galaxy Watch ve Wireless Charger Duo ürünlerini de aynı etkinlikte göreceğimiz ihtimalini güçlendiriyore.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER