Teknoloji

Samsung Webcam Monitor S4 Windows Hello desteğiyle geliyor

samsung webcam monitor s4

Samsung, Webcam Monitor S4 adını taşıyan yeni monitörünü gözler önüne çıkardı. Webcam Monitor S4, evden çalışma için gerekebilecek pek çok aracı kullanıcılarına yerleşik olarak sunuyor.

2W stereo hoparlörleriyle toplantılarda karşı tarafın sesini yüksek kaliteyle duymayı vadeden monitör, adından da anlaşılabileceği üzere web kamerası da barındırıyor. Bu kameranın HD çözünürlüklü olduğunu belirtmekte fayda var. Mikrofon ve USB girişleri de Webcam Monitor S4’ün özellikleri arasında yer alıyor.

Monitörün entegre kamerası açılır bir mekanizmaya sahip. Böylelikle kullanılmadığı sıralarda kameranın önüne kapatmak ve canı sıkabilecek kazaları engellemek mümkün oluyor. Web kamerası Windows Hello desteği de sunuyor. Bu sayede Windows’a, uygulamalara ve internet sitelerine giriş yaparken yüz tanıma özelliğinden yararlanılabiliyor.

Webcam Monitor S4’te HDMI 1.4 ve Display Port 1.2 girişleri de mevcut. Ekranın maksimum yenileme hızı ise 75 Hz. Yüksekliği ayarlanabilen ve yatırılabilen monitör, başka standlarla da uyumlu olarak çalışıyor.

Samsung Webcam Monitor S4, ABD’de 319.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Monitör Avrupa, Güney Kore ve Güney Doğu Asya’da da kullanıcılarla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER