Manşetler

Samsung Wave II S8530 daha da büyümüş, ancak Super AMOLED ekranı kaybetmiş

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un Wave S8500’ü mükemmel bir donanımın vasat seviyedeki bir yazılımla kısıtlandığı cihazlara güzel bir örnek. Bu cihazın halefinin  selefinden farklı olmasını beklemek çok fazla iyimserlik olurdu. Samsung Wave II S8530 da orijinal Wave gibi iyi bir cihaza benziyor, ancak selefinden en büyük farkı 3.3 inç’lik Super AMOLED yerine 3.7 inç’lik, daha büyük bir Super LCD dokunmatik ekran barındırması…

Bunun ötesinde S8530, S8500 ile hemen hemen aynı teknik özelliklere sahip: UMTS/HSPA, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0, 5 megapiksellik kamera, 720p HD video kaydı… Samsung’un 1 GHz’lik Hummingbird işlemcisini taşıyan bu cihazda microSD kart yuvası, TV çıkışı ve Samsung’un Bada uygulama mağazasına erişim imkânı da bulunuyor.

Samsung Wave II S8530’un Kasım ayında Almanya’da 429 avroluk fiyat etiketiyle piyasaya sunulması bekleniyor. Acaba Samsung’un Wave II S8530’u çıkarmasının nedeni Super AMOLED ekran arzında yaşanan sıkıntı nedeniyle Super AMOLED ekranlı S8500’ün yeteri kadar üretilmemesi olabilir mi?

İlgili – Samsung

İLGİLİ HABERLER