Teknoloji

Samsung’un kapaklı telefonu W2018’e ait inceleme videosu internete sızdı

samsung w2018Kapaklı telefonlar özellikle Avrupa ve ABD gibi pazarlarda uzun süredir görülmüyor. Ancak Samsung gibi üreticiler, Asya pazarındaki ilgi nedeniyle bu formattan vazgeçmiyor. Bu ısrarın en son ürünü olması beklenen Samsung W2018 ile ilgili sızıntılar uzun süredir etrafta dolaşıyordu. İnternete sızan bir inceleme videosu, W2018’e dair detayların resmi duyuru öncesinde ortaya çıkmasını sağladı.

Söz konusu video, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo üzerinden paylaşıldı. Videoyu yayınlayan kişinin W2018’e nasıl ulaştığı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Ancak video sayesinde W2018 ile ilgili somut bir fikir edinmek mümkün oluyor.

W2018, Samsung’un son zamanlardaki tasarım tercihlerinin bazılarının yansıdığı bir telefon olarak dikkat çekiyor. Parmak izi tarayıcısı yine cihazın arka panelinde kamera sensörünün yakınında yer alıyor. W2018’in kapaklı bir telefon olması nedeniyle diğer noktalarda mevcut amiral gemileriyle aradaki fark açılıyor.

W2018’de çift taraflı, 4.2 inç 1080p AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran kurulumuna fiziksel klavye ve navigasyon tuşları eşlik ediyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 835 işlemcinin bulunacağı ve bu işlemcinin 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanıyla destekleneceği söyleniyor. MicroSD kart desteği de bahsi geçen özellikler arasında bulunuyor.

Samsung W2018 1 Aralık’ta tanıtılabilir

Video ile birlikte W2018’in tanıtım tarihine ilişkin bir iddia da ortaya çıktı. Buna göre, Samsung W2018 1 Aralık itibarıyla resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun Asya’nın dışına çıkması ise pek ihtimal dahilinde görülmüyor.

İLGİLİ HABERLER