Teknoloji

Samsung ve Giorgio Armani’den Windows Mobile 6.5’li akıllı telefon – Galeri & Video

samsung-armani-phoneBu telefon teknolojide bile modayı arayanlar için birebir, hem Samsung üretmiş, hem de üstünde Giorgio Armani imzası taşıyor. Windows Mobile işletim sistemi de pastanın üzerindeki krema misali… Windows Mobile’ın en son sürümü 6.5 ile çalışan bu telefonun yurtdışı satış fiyatı yaklaşık 700 avro.

Tam dokunmatik ekrana ve kızaklı yatay QWERTY klavyeye sahip olan bu telefonda 3.5 inç’lik AMOLED ekran, 5 megapiksellik kamera, 8 GB dahili bellek, GPS alıcısı ve microSD yuvası bulunuyor. Microsoft’un CEO’su ürünün lansmanında bir konuşma yapmış ve bu cihazı şimdiye kadar hakkında konuştuğu en moda telefon olarak nitelemiş. Bronz ve siyah renkleri taşıyan bu telefonun klavyesi üzerinde biraz daha işçilik olsa telefon daha şık durabilirdi. Her neyse, telefonun tasarımına fazla para yatıranlar bu telefon için para verince bir yığın teknolojik özellik de satın almış olacaklar. Samsung GA’nın fotoğraflarını ve lansmandan videoları yazının devamında bulabilirsiniz.

Galeri: Samsung Giorgio Armani
[nggallery id=188]

Video: Samsung GA’nın tanıtımından görüntüler [YouTube]

İlgili – Yahoo Tech

Fashion fans, rejoice. Your two favorite labels have finally come together: Giorgio Armani… and Windows Mobile. Today in Milan, Armani’s empire unveiled a new, ?700 (or about $1030) smartphone built by Samsung, running Microsoft’s latest 6.5 OS iteration. The device — featuring a full touchscreen and slide-out, landscape QWERTY keyboard — touts a 3.5-inch AMOLED display, a 5 megapixel camera, 8GB of internal storage, GPS chip, and microSD slot. Microsoft CEO Steve Ballmer, who spoke at the launch, says the device is “the most fashionable phone [he’s] ever had a chance to talk about.” We won’t lie, there is something weirdly appealing about the bronze and black smartphone, though we don’t see ourselves shelling out that kind of dough on this particular model. Oh, not because we don’t want to, but it doesn’t go with our shoes. Check out a couple of videos from the launch after the break, including a short clip with Ballmer.

İLGİLİ HABERLER