Teknoloji

Samsung’un yeni ürünlerinin tanıtım takvimi ortaya çıktı

samsung chatgpt

Samsung bir süredir beklenen Galaxy A52 ve A72’yi geçtiğimiz gün tanıtmıştı. Görünen o ki, Güney Koreli şirketin bu yıl içinde gözler önüne çıkaracağı daha çok sayıda ürün bulunuyor. Ünlü duyumcu Evan Blass, Samsung’un yeni akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarlarının çıkışını gösteren bir yol haritasını paylaştı.

Bu yol haritasına göre, Samsung’un sıradaki Unpacked etkinliği 14 Nisan’da gerçekleştirilecek. Etkinlikte şirketin PC’lere ve özellikle Galaxy Book serisi dizüstü bilgisayarlara odaklanması bekleniyor. Blass, etkinlikte yeni Chromebook’ların da tanıtılabileceğini belirtti.

Haziran ayında ise yeni Galaxy Tab S7 Lite tabletin tanıtılacağı görülüyor. Ancak bunun için kesin bir tarih verilmiyor. Geçtiğimiz ay ortaya çıkan bir Geekbench kaydı, uygun fiyatlı Tab S7 Lite’ın Snapdragon 750G’yle geleceğini göstermişti.

Bundan bir ay sonra ise Galaxy A serisine yeni bir üyenin daha katılması bekleniyor. A22 5G adını taşıyacağı söylenen bu telefonla ilgili tek dedikodu ise Güney Kore’de 200 bin won (1312 TL) karşılığında satılacak olması.

Yeni Samsung ürünleriyle ilgili yol haritasının en dikkat çekici ve tartışmalı unsuru ise Galaxy S21 FE ile ilgili. Yol haritasında akıllı telefonun 19 Ağustos’ta tanıtılacağı belirtiliyor. Ancak başka bir sızıntıda telefonun son çeyrekte tanıtılacağı iddia edilmişti. Bu iddialardan hangisinin doğru olduğunu görmek için beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER