Teknoloji

Samsung’dan TM Roh Unpacked etkinliğinde iki “Ultra” cihazının geleceğini işaret ediyor

a101 18 mayıs 2023
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, TM Roh tarafından kaleme alınmış ve şirketin pandeminin başlamasından bu yana ilk yüz yüze lansman etkinliğini düzenleyeceği 1 Şubat’ı konu alan bir blog yazısı yayınladı. Roh çok fazla somut ayrıntı sunmuyor, ancak özellikle akıllı telefon kamera sistemindeki iyileştirmelerden bahsediyor ve Samsung Unpacked etkinliğinde yenilikler için yeni premium standardı belirleyen iki yeni cihaz beklememizi söylüyor.

Satır aralarını okuyunca, blog yazısında iki yeni Ultra cihazının işaret edildiği görülüyor. Geçen yıl gördüğümüz ve Note havasına sahip olan S22 Ultra ve büyük boyutlu Tab S8 Ultra‘ya benzer şekilde bu yıl da “Ultra” seviyesinde cihazlar görebiliriz.

Bu blog yazısının öncesinde, daha önceki sızıntılar ve Samsung’dan gelen bir ipucu sayesinde, şirketin yeni 200 megapiksel sensörünü S23 Ultra’da görmemiz oldukça muhtemel görünüyor. Ayrıca sızıntılar ve söylentiler daha parlak bir ekrana, ikinci bir periskop telefoto lense ve Snapdragon 8 Gen 2’ye işaret ediyor. S22 Ultra, geçen yılın en iyi kamera sistemlerinden birine sahipti, bu nedenle S23 Ultra’da ne gibi yeniliklerin olacağını merakla bekliyoruz.

Diğer “Ultra” cihazının ise Galaxy Book olma ihtimali çok yüksek. Samsung’un yurt dışındaki ön sipariş rezervasyon sitesinde Galaxy akıllı telefon ve Galaxy Book seçeneklerinin ikisi de listeleniyor.

TM Roh, “Ultra” cihazlarla ilgili olarak, Samsung Unpacked etkinliği ile ilgili blog yazısında aşağıda yer alan ve Türkçeleştirdiğimiz ifadelere yer veriyor:

Samsung için Ultra, büyük demektir. Ultra cesur demektir. Ultra, performansta en iyinin en iyisi anlamına gelir.
Günlük deneyimleri daha ileriye götürmek için esasları yeniden tanımlıyoruz.
Yaklaşan Galaxy tamamen kamera, performans ve sürdürülebilirlik ile ilgili. Bu nedenle, profesyonel düzeydeki kamera sistemimiz giderek daha akıllı hale geliyor. Performansımız güçleniyor.
Ve bağlantımız daha sorunsuz hale geliyor.
Yaklaşan Galaxy’miz performansı ve kaliteyi yeniden tanımlıyor, işte bu şekilde güveninizin üzerine inşa ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER