Teknoloji

Samsung 3 Eylülde Unpacked etkinliği düzenliyor

samsung-unpacked-ifa-davetiye-050814

Samsung IFA 2014 kapsamında düzenleyeceği Unpacked etkinliğinin davetiyelerini dağıtmaya başladı. 3 Eylülde gerçekleşecek etkinlikte Samsung’un önemli duyurular gerçekleştirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy Note serisinin yeni üyesinin her yıl olduğu gibi yine IFA kapsamında tanıtılması beklenirken, bu yıl metal kasalı Galaxy Alpha’nın sahnede Galaxy Note 4’e katılabileceği iddia ediliyor.

Galaxy Note 4’ün 5.7 inç QHD Super AMOLED ekran barındırması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 805 ve sekiz çekirdekli Exynos 5 işlemci seçenekleri sunacak olan Samsung’un işlemciyi 3 GB RAM ile destekleyeceği söyleniyor. 16 megapiksel bir arka kamera ile geleceği konuşulan Samsung Galaxy Note 4’ün pek çok sensör barındıracağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Samsung’un metal kasalı yeni akıllı telefonu Galaxy Alpha’yı da Unpacked etkinliğinde tanıtabileceği söyleniyor. Ancak akıllı telefona dair sızıntıların son günlerde artması ve çıkış tarihi için ağustos ayının işaret edilmesi bu ihtimali azaltıyor. Güney Koreli şirketin IFA kapsamında yeni giyilebilir ürünlerini de görücüye çıkarabileceği konuşuluyor.

İLGİLİ HABERLER