Teknoloji

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold olarak karşımıza çıkacak

samsung katlanabilir telefon

Samsung’un son birkaç haftadır gördüğümüz sızıntıları çoğunlukla Galaxy S10 ile ilgili. Ancak şimdi, yarın akşam saatlerinde düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen katlanabilir Samsung telefonuna ait önemli bir sızıntıya erişmeye nail olduk. Bu telefon Galaxy Fold adıyla duyurulacak.

Söz konusu cihazla ilgili ipucu popüler sızıntı kaynaklarından olan Evan Blass tarafından duyuruldu. Blass, 2019’un başından bu yana Galaxy S10 hakkında da fazla miktarda bilgi ve fotoğraf sızdırmıştı. Sayesinde yarın göreceğimiz cihazlar hakkında hemen her şeyi biliyoruz. Tabii ki, Blass bu noktada Samsung’un kendisinden de yardım gördü. Son olarak Samsung Galaxy S10 reklamı Norveç’te zamanından erken şekilde ortaya çıktı.

Katlanabilir telefonun Galaxy Fold olarak adlandırılmasıyla ilgili farklı yorumlar yapılacaktır. Ancak daha önce sözü edilen Galaxy F adına göre daha mantıklı ve açıklayıcı bir isim olduğunu söyleyebiliriz. Her ne olursa olsun, yarın Türkiye saatiyle akşam saat 22.00’de başlayacak Galaxy S10 serisi lansmanında bu katlanabilir telefonla ilgili detayları da göreceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER