Teknoloji

Samsung’un ilk Android Go telefonu Galaxy J2 Core duyuruldu

samsung galaxy j2 core

samsung galaxy j2 coreSamsung, ilk Android Go telefonu Galaxy J2 Core’un duyurusunu gerçekleştirdi. Daha önceki sızıntılara uyacak şekilde, Samsung’un Android Go telefonu saf Android arayüzüyle gelmiyor. Düşük güce sahip cihazlar için Google uygulamalarının hafif versiyonları ve çeşitli optimizasyonlar bulunuyor. Ancak Samsung’a özel kullanıcı arayüzü Galaxy J2 Core’da da gelmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy J2 Core‘da Android 9 Pie’ın Go versiyonu yerine Android 8.1 Oreo tabanlı Go bulunuyor. 960 x 540 piksel çözünürlüklü LCD ekran, Samsung Exynos 7570 işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 2600 mAh kapasiteli pil, 8 megapiksel f/2.2 arka kamera, 5 megapiksel f/2.2 selfie kamerası başlıca özellikler arasında bulunuyor.

Bu telefonda diğer Samsung Galaxy telefonlarında olduğu gibi Fortnite oynayamazsınız. Yine de Android Go sayesinde kısıtlı depolama alanı, bellek veya pilden en iyi verimi alma şansına sahip olursunuz.

Galaxy J2 Core öncelikle Hindistan ve Malezya’da satışa sunuluyor. Bugün itibarıyla satışa sunulan cihazın fiyatı ise bilinmiyor. Galaxy J2 Türkiye’de 800 TL civarında bir fiyattan satılıyor. Core da Türkiye’ye gelirse, muhtemelen aynı fiyat seviyesinden piyasaya çıkacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER