Teknoloji

Samsung Uhsupp isimli sosyal ağını Galaxy S9 ile birlikte duyurabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung uhsuppSamsung yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve S9+’ı 25 Şubat’ta Barselona’da düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Ancak Güney Koreli şirketin bu etkinlikte yapacağı duyurular sadece akıllı telefon ve tabletlerle sınırlı kalmayabilir. Güney Kore kaynaklı haberlere göre, Samsung Uhsupp isimli sosyal ağını da Galaxy S9 ve S9+ ile duyurabilir.

Güney Koreli şirketten Uhsupp konusunda henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak Samsung’un hem ana vatanı Güney Kore’de hem de Avrupa’da Uhsupp markasının ticari haklarını aldığı biliniyor. ABD’den bu tarz bir haberin gelmemesi, sosyal ağın bu ülkedeki olası akıbetini biraz belirsiz hâle getiriyor.

Uhsupp ile kullanıcıların birbirleriyle gerçek zamanlı olarak konum paylaşabileceği ve mesajlaşabileceği söyleniyor. Servisin Facebook Messenger, Instagram ve WhatsApp’ın bir melezi olacağı belirtiliyor. Samsung’un bu karışıma kendisinden bir şey ekleyip eklemeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Samsung Uhsupp’ı 19 Mart’ta faaliyete geçirebilir

Güney Kore kaynaklı haberlere göre, Samsung Uhsupp’ı 19 Mart itibarıyla faaliyete geçirebilir. Servisle ilgili detayların ise 25 Şubat itibarıyla kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER