Teknoloji

Samsung TV yeniliklerini duyurmak için etkinlik düzenliyor

samsung tv

Samsung, yılın ilk günlerinde çok sayıda yeni televizyon tanıtmıştı. Ancak duyurular şirket için yeterli olmamışa benziyor. Samsung, TV alanındaki yeniliklerini duyurmak için bir etkinlik daha gerçekleştirecek.

Şirket, CES 2021’de Mini LED teknolojisinin kullanıldığı Neo QLED hakkında bilgi vermişti. Bunun yanında MicroLED televizyonun geleceği de doğrulanmıştı. Ancak şirket ürünlerinin tamamını duyurmamıştı. Samsung, CES 2021’de yıl içinde çıkaracağı televizyonların bir bölümünden bahsetmeyi seçmişti.

2 Mart’ta gerçekleştirilecek “Unbox & Discover” (Kutusunu Aç & Keşfet) isimli etkinlikle ilgili detaylar da henüz sınırlı. Ancak etkinlik davetiyesinde şu ifade yer alıyor: “Samsung, en yeni inovatif ürünlerinin yenilikçi teknolojiler, güzel tasarım ve etkili ortaklıklar ile TV’yi nasıl değiştireceğine dair vizyonunu paylaşacak.”

Bu etkinlikte yeni televizyonların tanıtılıp tanıtılmayacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Samsung’un amiral gemisi olmayan televizyonlarını gözler önüne çıkarması akıllara gelen seçeneklerden biri. Etkinlik duyurusundaki ifadeler, şirketin bilgilendirme odaklı bir etkinlik yapabileceğini de gösteriyor.

Ortaklıklar, Samsung’a TV alanında önemli bir büyüme potansiyeli vadediyor. Şirket televizyonları için hazırladığı Akıllı Antrenör fitness özelliğini CES 2021’de duyurmuştu. İnsanların evlerinde ve TV’lerinin karşısında daha fazla zaman geçirir hâle gelmesi, bu tarz özellikler için de yol açıyor.

Samsung, TV etkinliği 2 Mart’ta Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak. Etkinlik YouTube’da ve Samsung’un sosyal medya kanallarında yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER