Eğlence

Samsung TV Plus hizmetine web sürümü ve Chromecast desteği

samsung tv plus

Samsung kısa süre önce, yurt dışında hizmet veren, canlı ve doğrusal programlama için ücretsiz ve reklam destekli hizmet sunan Smart TV Plus’ın web sürümünün kullanıma sundu. Ayrıca Chromecast cihazları için ek yayın desteği başlattı.

Protocol tarafından verilen habere göre, önceden Samsung TV ve mobil cihazlarıyla sınırlı olan akış ürünü ikinci çeyrekte bir web hizmeti olarak kullanıma sunuldu. Smart TV Plus, akış hizmetleri savaşlarında yeni ve merak edilen bir oyuncu. Ancak görünüşte çok az bir tanıtımla birlikte piyasaya sürüldü ve Türkiye’de kullanım imkanı bulunmuyor. Gelen son yeniliklerle birlikte, daha önce Samsung kullanıcılarıyla sınırlı olan bir uygulamayı artık hemen hemen herkesin kullanımına açık hale geliyor..

Samsung TV Plus yıllardır yurt dışında var olan bir hizmet. 2016’dan beri Samsung akıllı TV’lerde mevcut, ancak akış ekosisteminin dışındaki ek cihazlara sunulması onu üçüncü taraf set üstü cihazlarında da kullanılabilir bir hizmet hâline getirecektir.

Şirketin yayın hizmetinin web sürümünü neden bu kadar uzun zaman geçtikten sonra başlattığı bilinmese de Samsung, TV Plus’ı daha geniş bir kitleye ulaştırmanın yollarını araştırıyor gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER