Teknoloji

Samsung TV kutuları farklı ev eşyalarına dönüştürülebiliyor

samsung tv kutu

TV’ler büyük cihazlar olduğu için ambalajları da fazla yer kaplıyor. Çoğumuz belli bir süre geçtikten sonra TV’lerin kutularını çöpe atmayı veya geri dönüşüme göndermeyi tercih ediyoruz. Ya TV’nizin kutusunu evinizde değişik şekillerde değerlendirebileceğinizi bilseydiniz. Bir kedi evi, kitaplar veya DVD’ler için özel bir kutu veya başka herhangi bir eşya… Samsung’un yeni Lifestyle TV’leri kutusuyla da yaşamınıza değer katabilecek gibi görünüyor.

Samsung, Lifestyle TV’lerinin “eko-paketleme” olarak adlandırılan özel bir ambalajda geldiğini söylüyor. Çevre dostu bu paketleme girişimi sayesinde kutuların doğada yer kaplamasının önüne geçilecek. The Serif, The Frame ve The Sero gibi üst sınıf TV’lerin paketleri bu şekilde değerlendirilebiliyor.

TV’nizin kurulumunu gerçekleştirdikten sonra, normalde çöpe gönderdiğiniz kutusunu farklı ev eşyaları olarak değerlendirebilirsiniz. Kutu katlanabilir kartondan yapılmış ve üstünde noktalı matris tasarımı var, bu sayede nereden kesmeniz veya katlamanız gerektiğini de rahatlıkla görebiliyorsunuz. Aynı zamanda kutu için de ayrı bir kurulum kılavuzu geliyor.

Yukarıda da görüldüğü üzere, Samsung’un TV kutularıyla oluşturulan ev eşyaları kötü görünmüyor. Ne var ki, bunlar kurulduğunda Samsung logosu önde veya merkezde yer alacak şekilde bir düzenleme yapılmış. Yani evinizde Samsung logosu sadece TV’de değil, başka bir ev eşyasında da görülebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER