Manşetler

Samsung Türkiye, temassız ödemede S Wallet ile yeni bir döneme giriş yapıyor

samsung s wallet

Samsung, Türkiye’de temassız ödemeleri bir adım öteye taşıyan yeni mobil cüzdan uygulaması S Wallet’i kullanıcıların hizmetine sunuyor. Samsung’un Türkiye’deki kullanıcılar için sunduğu bu yenilikçi ürün, Visa’nın güvenli ve hızlı ödeme altyapısıyla destekleniyor.

S Wallet projesi sadece bir mobil ödeme uygulaması olmanın çok ötesinde nitelendirilebilir. Özellikle Türkiye İş Bankası’nın iştiraki olan Moka’nın lisansı ile üretilen ön ödemeli kartlar sayesinde, kullanıcılar para yüklemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilir ve alışverişlerini online ya da fiziki mağazalarda yapabilirler. Akıllı telefonlarının yanı sıra, kullanıcılar akıllı saatleriyle de temassız ödemelerini gerçekleştirebilecek.

Fakat bu yalnızca buzdağının görünen kısmı! S Wallet sahipleri, Maximum kampanyalarından faydalanabilecek ve Pazarama online alışveriş platformuna direkt erişim sağlayabilecekler. Visa ve İş Bankası’nın özel kampanyaları sayesinde, avantajlı alışverişin keyfini sürebilecekler.

S Wallet’le sadece alışveriş yapmak değil, arkadaşlarınıza veya ailenize de para gönderebilirsiniz. İstediğiniz banka hesabından ya da karttan cüzdanınıza para transferi yapabileceğiniz gibi, İş Bankası’nın ATM’lerinden de ücretsiz olarak para yükleme imkanına sahipsiniz.

samsung s wallet

Samsung Türkiye Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, S Wallet ile akıllı saatle ödeme imkanını ilk defa Türkiye’deki kullanıcılara sunduklarını belirtti. Uygulama ile 3 yıl içerisinde 1 milyon aktif kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini ve kullanıcılarına lansmana özel olarak toplam 1 milyon TL hediye edeceklerini ifade etti.

Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin, projenin çok ortaklı bir ekip sinerjisiyle hayata geçirildiğini ve ödemeleri güvende tutma prensibinin bir örneği olduğunu söyledi. Moka Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serkan Uğraş Kaygalak da, bu projenin finansal teknolojilerin gelişiminde önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Pazarama Genel Müdürü Kaygalak, Pazarama ile entegre çalışan bu cüzdanın, online alışverişi cüzdanın bir fonksiyonu haline getirerek, Samsung müşterilerine özel, yenilikçi ve kolay bir online alışveriş deneyimi sağladığını belirtti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER