Manşetler

Samsung Türkiye yazılımcıları Bada işletim sistemiyle buluşmaya çağırıyor

Samsung’un kendi geliştirdiği Bada işletim sistemini taşıyan ilk cep telefonu Wave S8500 bu hafta içinde Avrupa’da satışa çıkıyor. Türkiye’de de kısa bir süre sonra satışa çıkmasını beklediğimiz Wave’den önce Bada işletim sistemi ülkemize teşrif ediyor.

Samsung geçtiğimiz hafta Salı günü Emirgan The Seed’de gerçekleştireceği bir etkinlikle Bada işletim sistemini Türk yazılımcılarla buluşturacak. Bada Developers’ Day etkinliğinde yazılım geliştiricilerine ulaşılarak bu platformdan nasıl faydalanacakları, nasıl stratejiler oluşturabilecekleri anlatılacak.

Bu etkinliğe katılmak isteyenler www.samsungdevelopersday.com adresinden kayıt yaptırabilirler. Ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Samsung’dan Uygulama Geliştiricilere Açık Davet!

Samsung Türkiye Mobil Dünyada Devrim Yaratacak bada’yı Bilişim Uzmanlarıyla Tanıştırıyor

Mobil yazılımda çığır açacak işletim sistemi bada, Türkiye dahil 25 farklı ülkede yazılımcılarla tanışmaya devam ediyor.

Dünyanın lider cep telefonu üreticisi ve satıcılarından Samsung Electronics mobil dünyada devrim yaratacak özelliklere sahip Samsung bada platformunu aralarında İtalya, Çin, Rusya, İsviçre ve Güney Afrika gibi ülkelerin olduğu dünyanın çok çeşitli bölgelerinde Developers’ Day organizasyonlarıyla tanıştırdı.

1 Haziran Salı günü Emirgan’da The Seed’de gerçekleştirilecek organizasyon Developers’ Day ile bu kez Türk yazılımcılar bir araya getirilecek ve Samsung bada platformu için nasıl yazılımlar gerçekleştirilebileceği anlatılacak.

Mobil cihazlarda zengin kullanıcı  deneyimi
Wave, bada ve A-Store(Samsung Apps-samsungapps.com)’un ilk meyvelerinden oluşan bada mobil platformu uygulama geliştiriciler için fırsatlar sunup, Samsung mobil cihazlarında daha zengin bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Yazılımlarına güvenen tüm uygulama geliştiricileri www.samsungdevelopersday.com üzerindeki “Başvuru Formu?nu doldurmaya çağıran Samsung Electronics Türkiye Dijital Pazarlama Müdürü Ömer Suner konuya ilişkin yaptığı açıklamada tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de genişleyen mobil teknolojilerin, artan internet kullanımı ve mobil uygulamaların gelecek yıllara damgasını vuracağını söyledi: “Developers’ Day ile yazılım geliştirenlere ulaşmak ve zaten yurtdışını da çok yakından takip eden bu isimlere bada platformundan nasıl faydalanabileceklerini, nasıl stratejiler oluşturabileceklerini ve parametrelerin neler olduğunu anlatacağız.”

“Bir dizi çalışma sonrasında en başarılı bulunan uygulama geliştiriciler, Samsung tarafından sağlanacak olanaklara hak kazanacaklar? diyen Suner, mobil işletim sistemlerini güçlendirebilecek inovatif uygulama geliştiricileri Samsung Bada platformuna davet ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER