EğlenceManşetler

Samsung Türkiye ve Saran Holding işbirliğiyle film ve diziler Samsung Smart Club’da (güncellendi)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

20120126-105617.jpgSamsung Electronics Türkiye ve Saran Holding, Samsung akıllı cihaz kullanıcılarına zengin içerik sağlayacak bir anlaşmaya imza attı. Bu kapsamda Warner Bros, Walt Disney ve RHI Entertainment içerikleri üç yıl boyunca Samsung kullanıcılarıyla buluşacak.

Samsung akıllı TV, akıllı telefon ve tablet sahibi kullanıcılar bugün Samsung Smart Club adlı platform üzerinden sunulacak bu içeriklere erişme fırsatına sahip olacak. Yeni Samsung akıllı cihaz sahiplerinin yanı sıra daha önce Samsung cihazı almış olanlar da bu içeriklere erişebilecek

Samsung Smart Club üzerinden sunulan film, çizgi film veya diğer görsel içerikleri izlerken farklı cihazlar arasında senkronizasyon bulunacak. Yani Samsung Galaxy Tab tablet üzerinden izlemeye başladığınız filmin devamını kaldığınız yerden Samsung akıllı TV üzerinden izleyebileceksiniz. Şu an için standart çözünürlükte içerikler yoğun olsa da, HD ve 3D içerikler de sunulacak. Sistem internet üzerinden akış tabanlı çalıştığı için son kullanıcıların filmi en rahat izleyebilecekleri format seçildi. Samsung Smart Club üzerinden sunulan filmlerin dışında bu mağazada uygulama ve e-kitap gibi diğer içerikler de dağıtılacak.

BASIN BÜLTENİ

Samsung Türkiye ve Saran Holding işbirliği ile “Akıllı Dünya”nın kapıları sınırsız eğlenceye açılıyor !..

Teknoloji devi Samsung Electronics, Türkiye’de Saran Holding ile hayata geçirdiği iş ortaklığı kapsamında sinema ve eğlencenin global devleri Warner Bros., Walt Disney ve RHI Entertainment içeriklerini 3 yıl boyunca tüketicilerle buluşturacak. Samsung kullanıcılarına özel olacak ve her ay güncellenecek yüzlerce film, dizi ve çizgi film, sadece Samsung’un “Akıllı Cihaz”larından izlenebilecek.

İstanbul, 26 Ocak 2012 – Dünyanın teknoloji liderlerinden Samsung Electronics, Türkiye’de Saran Holding ile gerçekleştirdiği işbirliğini düzenlenen basın toplantısında duyurdu. Yapılan anlaşma ile Samsung Electronics ve Saran Holding; Warner Bros., Walt Disney ve RHI Entertainment seçilmiş içeriklerinin, akıllı cihazlardaki tüm dijital yayın haklarının, 3 yıl süresince Samsung Electronics’e ait olmasına ilişkin anlaşmaya vardı. İş ortaklığı doğrultusunda Samsung Electronics; eğlence sektörünün dev isimlerinin sürekli yenilenen içeriklerini sadece ve özel olarak Samsung Smart TV, akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına sunacak.

Bu işbirliği Samsung Electronics Türkiye Başkanı SungYong Hong ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın katılımı ile gerçekleşen imza töreni ile resmileşti.

Türkiye’de bir ilk…
İşbirliği kapsamında sadece Samsung “Akıllı Cihaz” kullanıcılarına, her ay güncellenecek şekilde, yıl boyunca 200 film, 150 bölüm dizi ve 150 bölüm çizgi film, bedelleri Samsung Electronics tarafından karşılanacak şekilde sunulacak. Bunun yanı sıra, vizyondan yeni inmiş bir kısım içerik de ücretli olarak izlenebilecek. Türkiye’de hayata geçen bu proje, önemli küresel markalar; Samsung Electronics, Warner Bros., Walt Disney ve RHI Entertainment’ın bu kapsamda gerçekleştirdiği ilk uygulama olması ile de dikkat çekiyor.

Samsung Türkiye Başkanı SungYong Hong; “Akıllı Dünya’nın en akıllısı Samsung…”
İmza töreni sırasında gerçekleştirdiği konuşmasında günümüzün “Akıllı Dünya”sına dikkat çeken Samsung Electronics Türkiye Başkanı SungYong Hong; “Samsung son 6 yıldır düz ekran TV pazarının lider markası konumunda. Şu anda 3D ve Akıllı televizyon pazarının da lideri konumundayız. Samsung olarak içeriğin, Akıllı Teknoloji deneyimlerini zenginleştirdiğinin bilinci ile dünyanın en zengin içerik hizmeti sunan markası olmayı da hedefliyoruz. Dolayısı ile, bir yandan dünyanın en Akıllı cihazlarını geliştirirken, bir yandan da, şüphesiz her şeyin “en iyisini” hak eden müşterilerimize zengin, güncel, eğlenceli ve yüksek kalitede içerik sunabilmeye öncelik veriyoruz.

Konuşmasında Samsung Electronics’in kullanıcılarına sunduğu içerik dünyasının zenginliğine değinen SungYong Hong, “Akıllı Cihaz kullanıcılarımıza; ‘Samsung Smart Club’ adını verdiğimiz; eKitap, müzik ve binlerce akıllı uygulama barındıran, zengin ve kaliteli bir içerik platformu sunuyoruz. Saran Holding ile kurduğumuz bu iş ortaklığı, bireysel ve ev eğlencesi alanında gücümüzü bir kez daha kanıtlıyor. Samsung olarak ?Akıllı Dünya’nın en akıllısı’ olmaya devam ediyoruz” dedi.

İçeriklerden, yeni alıcıların yanı sıra, Türkiye’de halihazırda Samsung Smart TV, Android işletim sistemi kullanan Samsung akıllı telefon ve/veya Samsung tablet sahibi olan kullanıcılar da, aynı şekilde yararlanabilecek.

Dünyanın sinema devi Warner Bros., Walt Disney ve RHI Entertainment içeriklerinin tedarikçisi olan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ise işbirliği ile ilgili konuşmasında, “Saran Holding olarak Yeni Medya’nın Türkiye’deki gelişmesine en büyük desteği veren kuruluşların başında geliyoruz. Bu konuda da teknoloji devi Samsung Electronics’i, içerik devleri Warner Bros., Walt Disney ve RHI Entertainment ile buluştururken, bünyemizdeki Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Multi Screen Video Platformunun da Samsung Electronics tarafından kullanılıyor olması bizleri ayrıca mutlu etmektedir” dedi.

İLGİLİ HABERLER