Teknoloji

Samsung Türkiye deprem bölgesinde şimdiye kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi

samsung türkiye deprem
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak için başlattığını ifade ettiği yolculukta, şimdiye kadar attığı adımlarla ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Şirket, Kahramanmaraş ve Hatay’daki ihtiyaç sahibi depremzedelerin kullanımı için beyaz eşyalar teslim etti. Samsung markalı buzdolabı, çamaşır makinesi ve kurutma makineleri, ilgili kurumların yönlendirmesiyle depremzedelerin kullanımına sunuldu. 

“Mobil Servis Onarım Merkezi” ise İskenderun geçici barınma alanı yakınındaki AFAD binası önünde konumlandırıldı. Burada ücretsiz cihaz onarımının yanı sıra mobil ürünler depremzedelere ücretsiz ve sınırsız olarak kullanıma sunuluyor. Samsung, mobil servis merkezinin belli aralıklarla deprem bölgesindeki farklı noktalarda hizmetine devam edeceğini de dile getirdi. 

samsung türkiye deprem

Portatif ultrason cihazları, ilgili kurumların yönlendirmesiyle deprem bölgesindeki hastanelere teslim edildi. Samsung, şu anda Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay ve Adana’daki çeşitli hastanelerde portatif ultrason cihazlarımızla yaralıların tedavisine destek olmaya çalıştığını belirtti.

Öte yandan Samsung, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle hayata geçirdiği ‘Samsung Global Goals’ bağış uygulaması aracılığıyla tüm dünyadaki Samsung Galaxy kullanıcılarını, Türkiye’deki depremin yaralarını sarmak için ortak bir platformda buluşturdu.

Şirket, deprem felaketinin ardından ortaya çıkan farklı ihtiyaçlara çözüm bulmak amacıyla tüm gayretiyle çalışmaya devam ettiğinin de altını çizdi.

  • samsung türkiye deprem
  • samsung türkiye deprem

İLGİLİ HABERLER