Fırsatlar

Samsung The Freestyle kampanyasını yoğun ilgi üzerine uzattı

samsung the freestyle

Samsung CES 2022’de tanıtımını yaptığı ve yakın zamanda Türkiye’de satışa sunduğu The Freestyle, şirketin belirttiğine göre, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bu ürün, video ve ses içeriğini gittikleri her yere götürmek isteyen kullanıcılara üst düzey görüntü, ses ve eğlence performansı sunuyor. Samsung’un bu cihaz için online mağazası ve çeşitli perakende mağazalarında sürdürdüğü kampanya uzatıldı.

Sadece 830 gram ağırlıkta olan Samsung markalı yeni taşınabilir ekran ve eğlence cihazı The Freestyle’ın fiyat avantajı ve BIX marka taşınabilir batarya hediyeli kampanyası kullanıcılardan gelen yoğun ilgi sonucunda 24 Mayıs’a kadar uzatıldı. Samsung Online Mağaza, Hepsiburada, Amazon, Teknosa.com ve MediaMarkt.com’da geçerli olan kampanya ile The Freestyle’a sahip olmak isteyen müşterilere bir adet Freestyle için BIX marka 30000 mAh güç kapasiteli taşınabilir bir batarya hediye ediliyor.

The Freestyle projeksiyon cihazların stoklarla sınırlı kampanyası 24 Mayıs gecesi saat 23:59’a kadar Samsung Online Mağaza ve yetkili çevrimiçi satış kanallarının yanı sıra MediaMarkt, Teknosa, Hepsiburada ve Amazon gibi online alışveriş platformlarında da geçerli.

The Freestyle için tavsiye edilen Türkiye satış fiyatı KDV dahil 16.999 TL olarak belirlendi.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER