Teknoloji

Samsung The Freestyle için hediye çekli kampanya

samsung the freestyle

Samsung, CES 2022’de duyurduğu, sadece 830 gram ağırlığındaki taşınabilir ekran ve eğlence cihazı The Freestyle’ı satın alacak müşteriler için çok avantajlı bir kampanyayı duyurdu.

7-20 Mart tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, The Freestyle’ı Samsung online mağaza üzerinden satın alacak müşterilere 1000 TL değerinde Samsung hediye çeki sunuyor. Buna göre; kampanya kapsamında ‘The Freestyle’ı Samsung Online Mağaza üzerinden satın alacak müşterilere 1.000 TL değerinde shop.samsung’da geçerli hediye çeki verilecek.

Samsung The Freestyle özellikleri

Video ve ses içeriğini gittikleri her yere götürmek isteyen kullanıcılara üst düzey görüntü, ses ve eğlence performansı sunan taşınabilir ekran ve eğlence cihazı ‘The Freestyle’, herhangi bir alanı anında bir ekrana dönüştürmeye imkan sağlıyor. The Freestyle’ın çok amaçlı döner yapısı, 180 dereceye kadar dönüş sağlayarak masa, yer, duvar hatta tavan gibi tüm yüzeylerde yüksek görüntü kalitesi sağlarken ayrı bir ekran yüzeyi gerektirmiyor.

Yansıtıldığı yüzeylere otomatik olarak uyum sağlayabilen teknolojilere sahip The Freestyle, ‘Otomatik Odaklama’ özelliği sayesinde hangi açıyla yansıtıldığı fark etmeksizin, her yerde 100 inç boyutuna kadar kristal berraklığında görüntü verebiliyor. ‘Pasif Yayıcı’ özelliği ise kamp gibi daha kalabalık aktivitelerde derin bir ses ve temiz bas sağlıyor. 360 derecelik ses yayılımı, kullanıcılara oyun oynarken de, kamp yaparken de nerede olursa olsunlar, sinema kalitesinde bir ses deneyimi sunuyor.

The Freestyle, kullanılmadığı zamanlarda ortam modu ve yarı saydam lens kapağı sayesinde, ortamın atmosferini değiştirebilen bir aydınlatma cihazı olarak da kullanılabiliyor. Aynı zamanda müziği analiz ederek duvara, zemine ya da başka herhangi bir yüzeye yansıtılan görsel efektleri sesle eşleştirebilen akıllı bir hoparlör olarak da çalışabiliyor.

İLGİLİ HABERLER