Fırsatlar

Samsung The Freestyle taşınabilir batarya kampanyasının süresi uzadı

samsung the freestyle

Samsung’un video ve ses içeriğini gittikleri her yere götürmek isteyen kullanıcılara üst düzey görüntü, ses ve eğlence performansı sunduğunu belirttiği yeni taşınabilir ekran ve eğlence cihazı The Freestyle için düzenlediği hediye kampanyasını kullanıcılardan gelen yoğun ilgi sonucunda uzattığını açıkladı.

Söz konusu kampanya kapsamında The Freestyle’a sahip olmak isteyen müşterilere bir adet Freestyle için BIX marka 30.000 mAh güç kapasiteli taşınabilir bir batarya hediye ediliyor. Bu kampanya 31 Temmuz’a kadar Samsung Online Mağaza, Hepsiburada, Amazon, Teknosa.com ve MediaMarkt.com.tr’de geçerli olacak.

Samsung The Freestyle özellikleri

The Freestyle projeksiyon cihazı, akıllı hoparlörü ve ortam aydınlatma özelliklerini hafif ve taşınabilir şekilde bir araya getiriyor. Yalnızca 830 gram ağırlığındaki The Freestyle, herhangi bir alanı anında bir ekrana dönüştürmeye imkan sağlıyor. The Freestyle‘ın çok amaçlı döner yapısı, geleneksel ve hantal projeksiyon cihazlarının aksine 180 dereceye kadar dönüş sağlayarak masa, yer, duvar hatta tavan gibi tüm yüzeylerde yüksek görüntü kalitesi sağlıyor, ayrı bir ekran yüzeyi gerektirmiyor.

Etkileyici ve ileri teknolojik özelliklere sahip The Freestyle, tam otomatik keystone ve otomatik düzleme özellikleriyle birlikte sunuluyor. Bu özellikler sayesinde cihazın tüm açılara ve yüzeylere otomatik olarak uyum sağlayan ekranı, görüntünün mükemmel orantıda yansıtılmasını sağlıyor. ‘Otomatik Odaklama’ özelliği sayesinde de, The Freestyle herhangi bir açıda ve yüzeyde 100” inç boyutuna kadar kristal berraklığına sahip görüntü veriyor. The Freestyle, bozulma olmadan temiz ve daha derin bas sağlayan çift ‘Pasif Yayıcı’sı ile, 360 derecelik ses yayılımıyla kullanıcılara her an, her yerde sinema kalitesinde bir ses deneyimi sunuyor.

The Freestyle, USB-PD ve 50W/20V veya üzeri çıkışları destekleyen harici pillerle uyumlu olduğundan, kullanıcılar diledikleri her yere götürmek üzere cihazı yanlarında taşıyabiliyor. Geleneksel prizlerle uyumlu olan cihaz, ek kablo bağlantısına gerek kalmadan standart bir E26 ışık soketine/adaptörüne bağlandığında çalışabilen ilk taşınabilir ekran olma özelliğiyle de dikkat çekiyor.

The Freestyle, kullanılmadığı zamanlarda ortam modu ve yarı saydam lens kapağı sayesinde ortamın atmosferini değiştirebilen bir aydınlatma cihazı olarak da kullanılabiliyor. Aynı zamanda, müziği analiz ederek duvara, zemine ya da başka herhangi bir yüzeye yansıtılan görsel efektleri sesle eşleştirebilen akıllı bir hoparlör olarak da çalışabiliyor.

The Freestyle, hem Android hem de iOS mobil cihazlarla uyumlu özelliklerinin yanı sıra, ekran yansıtma, casting özellikleri ve Samsung Akıllı TV’lerde bulunan Akıllı TV özelliklerini sunuyor. Kullanıcılarına en iyi içerik görüntüleme deneyimini yaşatan cihaz, aynı zamanda sektörün önde gelen uluslararası OTT – “Over The Top” (izleyiciye internet üzerinden direkt olarak ulaşan medya hizmetlerine verilen ad) ortaklarının onayını alan ilk taşınabilir projeksiyon cihazı olma özelliğini taşıyor. The Freestyle ayrıca, kullanıcıların cihazı ‘Eller Serbest’ modda kullandıkları esnada diledikleri sesli yardımcıyı seçmelerine olan veren, uzak alan ses denetimine sahip ilk projeksiyon cihazı olarak da öne çıkıyor.

The Freestyle için Türkiye satış fiyatı KDV dahil 16.999 TL olarak belirlendi.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER