Teknoloji

Samsung The Freestyle 2. Nesil tüketicilerle buluşmaya başladı

samsung the freestyle 2. nesil

Samsung, taşınabilir ekran konusunda adından sıkça söz ettiren The Freestyle’ın 2. nesil versiyonunu tüketicilerle buluşturuyor. Tek elde tutulabilecek boyutlarda ve hafifliğiyle dikkat çeken bu yeni ürün, gelişmiş özellikleriyle taşınabilir ekran deneyimini yeni bir seviyeye taşımayı hedefliyor.

Bu yeni versiyonun en dikkat çekici özelliklerinden biri Smart Edge Blending (Akıllı Çift Yansıtma) olarak adlandırılan teknoloji. Bu, iki The Freestyle 2. Nesil cihazını SmartThings uygulaması üzerinden senkronize ederek, birleşik bir büyük ekran deneyimi sunuyor. Sofistike yazılım ve donanım teknolojileri sayesinde, bu özellik manuel ayarlama ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve ekran hizalamasını otomatik olarak yapabiliyor.

Samsung Görüntü Kalitesi Çözüm Laboratuvarı yetkilileri, Smart Edge Blending teknolojisinin yapay zeka ile desteklenen algoritması sayesinde her iki projeksiyonun da açıklığını ve örtüşmesini analiz ettiğini belirtiyor. Bu sayede her iki cihazın da projeksiyonu otomatik olarak ayarlanıyor.

samsung the freestyle 2. nesil

Samsung Electronics yetkilileri, The Freestyle cihazlarının genellikle kişisel ekran olarak kullanıldığını, bu da tüketicilerin birden fazla cihaz almayı tercih ettiği anlamına geldiğini ifade ediyor. Yeni versiyonla birlikte kullanıcılar, ekranlarını 160 inç’e kadar büyütebiliyorlar. Ayrıca, hoparlör kapasitesi de iki katına çıkartılmış, böylece daha sürükleyici bir ses deneyimi yaşanabiliyor.

Bu yeni özellik sayesinde, yalnızca yatay değil dikey içerikler de oluşturulabiliyor. Özellikle Instagram Reels ve YouTube Shorts gibi platformlar için oldukça kullanışlı bir hal alıyor.

Senkronizasyonun teknolojik zorluklarına da değinen yetkililer, Samsung’un bu alandaki başarısının altını çiziyor. Gelişmiş algoritma sayesinde, iki projeksiyon arasındaki hata payı neredeyse sıfıra indirilmiş durumda.

Samsung The Freestyle 2. Nesil, Samsung Online Mağaza’da 28.299 TL’lik fiyat etiketiyle satışta bulunuyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER