Teknoloji

2021 model Samsung The Frame şimdi daha ince

Samsung, tüketicilerin değişen ilgi alanları ve zevklerini yansıtabilmek için yeni tasarım ve form faktörleri kullanarak tasarladığını belirttiği 2021 Lifestyle TV serisini tanıttı. Nano QLED ve Micro LED TV modelleriyle birlikte tanıtılan seri içinde yeni The Frame’in de aralarında bulunduğu modeller var.

İlk olarak 2017’de piyasaya sürülen The Frame, Samsung’un belirttiğine göre televizyon kavramını yeniden tanımladı. Ayrıca bir milyondan fazla satış rakamı yakalarken televizyon ekranlarını çarpıcı sanat eserlerine dönüştürdü.

2021 modeliyse The Frame’in yenilikçi mirasına sahip çıkarak, daha ince bir tasarımda daha kişiselleştirilebilir bir deneyim ortaya koyuyor. The Frame artık önceki modellerine göre yarı yarıya daha ince ve geleneksel görüntü karelerinin derinliğini yansıtıyor. Yeni takılıp çıkarılabilir çerçeve opsiyonları, bulunduğu odanın estetik görünümüne uyum sağlayabilecek beş farklı renk seçeneğinin yanı sıra  modern ve eğimli olmak üzere iki farklı kişiselleştirilebilir stile sahip.

The Frame’in tamamen yenilenen Art Store’una üye olan kullanıcılar ise 1400’ün üzerinde, özenle seçilmiş sanat eserlerine erişim sağlayabiliyor. Samsung’un yeni yapay zekâ destekli otomatik resim seçme teknolojisi her kullanıcıya kendi beğenisine göre seçebileceği sanat eserleri öneriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER