Eğlence

Samsung’un ikonik tema müziğine BTS dokunuşu

samsung chatgpt

Samsung’un ikonik özel tema müziği “Over the Horizon”, K-Pop’un en popüler gruplarından BTS’in üyelerinden SUGA tarafından tamamen yeniden yorumlandı. “Over the Horizon 2022 produced by SUGA of BTS” ismiyle yayınlanan yeni parça, şirketin sosyal medya adreslerinden dinlenebilecek.

Geçtiğimiz yılki Galaxy Unpacked etkinliğinde yayınlanan ilk remix çalışmasının yakaladığı büyük başarının ardından, SUGA şirketin özel tema müziği Over the Horizon’u bu kez daha hareketli ve pozitif bir tarzda 2022 yılı için yeniden düzenledi.

‘Over the Horizon’ tema müziği, Güney Koreli şirketin ikonik modeli Galaxy S2 ile birlikte ilk kez 2011’de yayınlanmıştı. “Over the Horizon 2022 produced by SUGA of BTS” ise bu kez şirketin yeni katlanabilir Galaxy cihazlarına özgü bir zil sesine dönüştürülmek üzere SUGA tarafından ikinci kez remikslendi.

SUGA, parçanın düzenlemesi için stüdyoya girerken, dinleyicilerin parlak bir geleceğe “Ufukta –   Over the Horizon” yaklaşımıyla bakmasını amaçladı. Yeni remix hareketli tarzıyla, dinleyenleri harekete geçirecek ve umutlandıracak bir ritimle düzenlendi. Parçada yapılan düzenlemelerle, rock temalı bir zil sesi üzerine, new age, orkestral pop, füzyon caz ve Nordik orkestra tarzı yeni tınılar eklendi.

Samsung’dan yapılan açıklamada, Over the Horizon’ın da Galaxy ekosistemi gibi sürekli olarak yenilendiği ve dünyadaki değişimleri daha iyi yansıtabildiği belirtildi. Şirket, “Over the Horizon” için gerçekleştirilen iş birliklerinin de Galaxy felsefesinin özündeki açıklığı ve iş birliğine yatkınlığı yansıttığına dikkat çekti.

BTS üyesi SUGA’nın düzenlemesiyle yayınlanan “Over the Horizon 2022 produced by SUGA of BTS” parçası, Galaxy cihazları için sunulacak yazılım güncellemesiyle pek yakında zil sesi olarak da kullanılabilecek.

İLGİLİ HABERLER