Teknoloji

Samsung televizyon satın almayı düşünenlere ilgi çekici bir fırsat sunuyor

samsung televizyon kampanya

Samsung televizyon satın almayı düşünen müşteriler için dikkat çekici bir kampanya başlattı. 19 Temmuz-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, 2019 model seçili Samsung TV satın alanlar 5 bin TL’ye varan geri ödeme fırsatından yararlanacak.

Ayrıca dileyen müşteriler geri ödeme imkanı yerine, geri ödeme tutarından yüzde 40 daha değerli, televizyonun satın alındığı satış noktasında geçerli olacak hediye çekine sahip olma fırsatı yakalayabilecek. Kampanyaya 2019 model Samsung UHD, QLED, QLED 8K ve Frame TV’ler dahil olacak.

Samsung’un belirttiğine göre, sonsuz derinlikte bir gerçeklikle görüntü kalitesinde sınırları aşan bir performans sunan yeni Samsung QLED 8K TV‘ler 8K AI yükseltme özelliğiyle 8K çözünürlükte olmayan standart çözünürlükteki görüntüleri de 8K çözünürlüğe dönüştürebiliyor.

Samsung televizyon modellerinde yapay zekanın gücü var

Yapay zeka teknolojisinden destek alan 8K çözünürlüğe dönüştürme özelliği, izleyicilerin tüm içeriklerden en üst görüntü kalitesi yaşamasına imkan tanıyor. QLED, görüntülerdeki paraziti azaltmak, kaybolan ayrıntıları geri getirmek ve hatta nesnelerin ve metinlerin etrafındaki köşeleri keskinleştirmek için yapay zeka destekli makine öğrenimi teknolojisinden faydalanıyor.

UHD (4K)’den 4 kat ve FHD’den 16 kat daha yüksek olağanüstü bir çözünürlük seviyesi olan Samsung 8K QLED televizyonlar 33 milyondan fazla pikselle nefes kesici bir izleme deneyimi vadediyor. Her sahnede en küçük ayrıntıları görüntüleyerek daha fazla derinlik sunan modeller Quantum HDR 32X özelliğine de destek veriyor. Quantum HDR 32X, her sahneye uyum sağlayan ve yönetmenlerin hayal ettiklerini görmenizi sağlayan dinamik bir HDR ifadesi sunuyor.

Türkiye’de satışta olan Samsung QLED 8K TV’nin tavsiye edilen başlangıç fiyatının 35 bin 999 TL olduğunu da belirtelim.

İLGİLİ HABERLER