Manşetler

Samsung tek bir monitörde eğlence, oyun ve üretkenliği deneyimlemeye izin veriyor

samsung akıllı monitör

Samsung, 2023 Akıllı Monitör serisini tüm dünyada ve Türkiye’de kullanıcılara sunmaya başlıyor. Seride bulunan M8, M7 ve M5 modelleri, içerik izleme, oyun oynamak ve çalışmak isteyen kullanıcılara, monitörlerini kendi tarz ve ihtiyaçlarına göre kişiselleştirme fırsatı sunuyor. Samsung Electronics Görsel Ekran İş Birimi Başkanı Hoon Chung, “Yeni serimiz ve özellikle gelişmiş M8 modelimizle, Akıllı Monitörler için çıtayı yükseltiyoruz.” dedi.

Serideki tüm monitörler, geniş bir kullanıcı yelpazesinin ihtiyaçlarına ve tarzına hitap edebiliyor. Çeşitli renk seçenekleri ve boyutlarıyla M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörler, her türden kullanıcı için uygun bir seçenek sunuyor. Sıcak Beyaz, Gündüz Mavisi, Günbatımı Pembesi ve Bahar Yeşili gibi farklı renk seçenekleri ile sunulan M8 modeli, UHD çözünürlük ve 400 nit parlaklık değeri sunuyor.

Her model, Samsung’un ikonik tasarımına sahip. Süper ince M8 ve M7 modellerinde, monitörün en ince kısmı sadece 11.39 mm. Organik ve estetik bir görünüm sunan balık sırtı deseni, M8 ve M7 modellerinin arka bölümünü süslüyor.

Akıllı Monitörlerden M8, bir önceki nesil monitörlere göre birçok yeni özellik sunuyor. 4K çözünürlüğü, HDR 10+ özelliği ve 400nit parlaklığıyla, M8 kullanıcılarına unutulmaz bir akıllı eğlence deneyimi sunuyor.

samsung monitör
samsung monitör

2023 Akıllı Monitör serisi, uzaktan çalışmayı kolay ve sorunsuz hale getiriyor. PC’ye ihtiyaç duymadan çalışabilen bu monitörler, kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Özellikle M8’in çıkarılabilir ve manyetik kamerası, kullanıcılara kablosuz bağlantı imkanı sağlıyor.

En nihayetinde, 2023 Akıllı Monitör serisi, Zigbee ve Thread’i destekleyen yerleşik IoT Hub sayesinde tüm ev içi IoT cihazlarını tek bir monitörden kontrol edebilme imkanı sağlıyor. M8 ve M7 modelleri, Bixby ve Amazon Alexa gibi yerleşik sesli asistan uygulamalarını içeriyor. Bu sayede, kullanıcılar sadece sesleriyle monitörlerini kontrol edebiliyor. Dahili mikrofonlu M8 ve M7 modelleri, uzak alan sesini de destekliyor. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar monitöre doğrudan konuşabiliyor.

Bunun yanı sıra, 2023 Akıllı Monitör serisinde kullanılmaya başlanacak “İçeriklerim” özelliği, kullanıcılara hızlı ve kolay erişim sağlıyor. Monitör bekleme halindeyken, Bluetooth Düşük Enerji (BLE) üzerinden kayıtlı bir akıllı telefonu tespit ettiğinde ekran otomatik olarak açılıyor. Kullanıcı fotoğraflarını, hava durumunu ya da başka içerikleri anında görüntüleyebiliyor. Eğer akıllı telefon kapsama alanı dışında olursa, monitör bekleme moduna geçiyor.

Özellikle tasarım ve içerik üretiminde çalışanlar için renk doğruluğu son derece önemli. Hem M8 hem de M7 modeli, renkleri %99 oranında ve sRGB renk gamında yansıtıyor. Bu özellik, tasarımcıların ve içerik üreticilerinin renkleri ekranlarında gerçekçi bir şekilde görüntülemesini sağlıyor.

Özetle, Samsung 2023 Akıllı Monitör serisi, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu her şeyi bir arada sunuyor: içerik izlemekten oyun oynamaya, üretkenlikten konforlu bir kullanım deneyimine kadar. Bu monitörler, kullanıcıların kişisel tarzlarına ve ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilebilirken, aynı zamanda günlük yaşamlarını kolaylaştırıyor ve işlerini daha verimli hale getiriyor.

  • samsung monitör
  • samsung akıllı monitör
  • samsung monitör

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER