FırsatlarManşetler

Galaxy Tab S8 ve diğer Samsung tabletlerinde KDV indirimi fırsatı var

samsung tabletleri kdv fırsatı

Bir tablet satın almak için kasım ayını ve gelecek indirim fırsatlarını beklediyseniz, muradınıza erdiğinizi gösteren fırsatlar gelmeye başladı. Samsung Online Mağaza’daki indirim kampanyası kapsamında, 1-30 Kasım tarihleri arasında Tab S8 serisi tabletlerin de aralarında bulunduğu çeşitli Samsung tabletlerinde yüzde 18’lik KDV indirimi var.

İndirim kampanyası, 1-30 Kasım 2022 (23:59) tarihleri arasında, Samsung Electronics Türkiye tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan satış noktaları üzerinden satışa sunulmuş seçili ve stoğu bulunan tabletlerin (Tab A7 Lite, Tab A8, Tab S6 Lite, Tab S7 FE, Tab S8, Tab S8+ ve Tab S8 Ultra) satın alımlarında geçerli. Tüketicilerin, seçtikleri ürünü kampanyaya katılan satış kanallarından birinden alması halinde, ürünün Samsung tarafından iş ortaklarına önerdiği tavsiye edilen satış fiyatı üzerinden yüzde 18 KDV oranı düşülecek şekilde indirim kazanıyor.

Galaxy Tab S8 başta olmak üzere KDV indirimli Samsung tabletleri

Galaxy Tab S8 serisi indirim kampanyası kapsamında en başta dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. 128 GB kapasiteli Galaxy Tab S8’i 12.719 TL’ye, 128 GB kapasiteli Galaxy Tab S8+’ı 15.259 TL’ye, 256 GB kapasiteli Galaxy Tab S8 Ultra’yı ise 17.799 TL’ye satın alma imkanına sahipsiniz. Galaxy Tab S8 serisi ile ilgili önemli detayları burada bulabilirsiniz. Ayrıca Galaxy Tab S8 incelemesinde, serinin giriş seviyesindeki tabletiyle ilgili önemli detaylar yer alıyor.

Daha ucuz Samsung tabletleri için de yüzde 18 KDV indirimleriyle cazip fiyat noktaları yakalanıyor. Burada detaylı incelemesi yer alan Galaxy Tab A8’in 32 GB kapasiteli versiyonunu 2.969 TL’ye satın alabilirsiniz.

Detaylı incelemesine burada yer verdiğimiz Galaxy Tab S7 FE’de de indirim var. 64 GB kapasiteli S7 FE Wi-Fi modeli 7.629 TL’ye satılıyor. Giriş seviyesinde yer alan, kompakt boyutuyla dikkat çeken ve burada detaylı incelemesine yer verdiğimiz Galaxy Tab A7 Lite’ın 32 GB kapasiteli versiyonu 2.119 TL’ye satılıyor.

Samsung’un 2020 yılında çıkardığı, ancak özellikleriyle ve sunduğu deneyimle hâlâ ilgi gören bir tablet olan Samsung Galaxy Tab S6 Lite da KDV indirim kampanyası dahilinde sunuluyor. Burada detaylı incelemesine yer verdiğimiz bu tabletin 64 GB kapasiteli versiyonu 5.929 TL’ye sunuluyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER