Teknoloji

Samsung T7 Shield ile daha dayanıklı veri depolama ve taşıma imkanı

samsung t7 shield ssd

Samsung T7 Shield USB-C taşınabilir SSD sürücüsünü duyurdu. Aslında bu yeni ürün T7 ile aynı dahili donanıma sahip, ancak IP65 derecesinde su ve toza dayanıklılık sağlayan daha sağlam bir gövdeyle geliyor.

Rahatlıkla kavranabilir kauçuk kaplama, çizikleri ve çizilmeleri T7’nin metal tasarımına nazaran daha iyi önlüyor. Yaklaşık 3 metreye kadar daha iyi düşme direncine sahip. Ve bu kauçuk kaplama sayesinde Samsung, donanımı korumak için veri aktarım hızlarını azaltan Dinamik Termal Koruma özelliğini tetiklemeden, 2 TB’a kadar veri aktararak yüksek performansı koruyabileceğini söylüyor.

T7 Shield, salı gününden itibaren ABD’de satışa sunuldu. Bu ülkede 1 TB ve 2 TB kapasiteli versiyonları sırasıyla 143,99 dolar ve 260,99 dolar fiyatlarla bulmak mümkün. Bunlar T7 ve T7 Touch ile aynı aktarım hızlarına sahiptir; 1.050MB/s’ye kadar sıralı okuma hızları ve 1.000MB/s’ye kadar sıralı yazma hızları sunar.

samsung t7 shield

Samsung T7 Shield için siyah, bej veya mavi renk seçenekleri mevcuttur ve bunların her birinde bir USB-C – USB-C kablosunun yanı sıra bir adet USB-C – USB-A kablosu bulunur. Windows PC’ler ve macOS’un yanı sıra Android telefonlar, oyun konsolları ve daha fazlasıyla uyumludur.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER