Teknoloji

Samsung Space Monitor ile masada alandan tasarruf edin

samsung space monitor

Samsung, CES 2019’un hemen öncesinde yerden tasarruf etmeyi sağlayan yeni masa monitörünün duyurusunu gerçekleştirdi. Samsung Space Monitor adını taşıyan ekran hareket ettirilebilir bir kola takılı. Bu kol aynı zamanda kabloları da gizliyor, monitörün duvara iyice yaslanmış biçimde durmasını sağlayarak kullanılmadığı durumlarda masada yer açılmasını sağlıyor.

Space Monitor’ün iki versiyonu çıkacak. 27 inçlik model QHD çözünürlüklü ekranla, 32 inç model ise 4K UHD ekranla gelecek. Şirket bu ürünlerin ne zaman piyasaya çıkacağı ve ne kadara satılacağı hakkında henüz detay vermedi.

samsung space monitor

Space Monitor masanın yüzeyine kelepçeleniyor. Daha sonra kolu kendinize doğru çekerek monitörü kullanabilirsiniz. Monitörü kullanmadığınız zamanlarda da duvara doğru iyice iterek masada yer açabilirsiniz. Dik pozisyondayken, kol monitörün ince çerçevesinin arkasında kayboluyor. Monitörü döndürebilir ve hatta iyice öne çekerek masanın yüzey seviyesine bile inmesini sağlayabilirsiniz.

samsung space monitor

Güç ve HDMI kabloları kola entegre edilmiş, böylelikle minimal görünüm yakalanmış. Ortadan kaldırılabilen bir ekrana sahip olmanın rahatlığı çekici, ancak buna bir de dokunmatik ekran eklemek, böylelikle kullanıcıya kendisine iyice çektiğinde ekrana dokunarak kontrol etme fırsatı sunmak güzel olurdu. Yine de, küçük alanlar, çok fazla işlevi olan odalar veya masasında mümkün olduğu kadar fazla boş alan isteyenler için Samsung Space Monitor akıllı bir seçenek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER