Teknoloji

Samsung Space Monitor ile daha fazla alan ve keskin görüntü vadediyor

samsung space monitor

Samsung, şık tasarım ve işlevselliği bir arada vadeden yeni monitörünü duyurdu. Space Monitor adını taşıyan monitör, tamamen entegre edilmiş kelepçe tipi stant ile masaya kenetleniyor ve ayarlanabilir yüksekliği sayesinde duvara sıfır tasarımıyla üretkenliği artırmak için masada boş yer bırakıyor. Samsung Space Monitor, şık tasarımın yanında zengin performans da vadediyor. 27 inçlik versiyonda kullanıcılara QHD çözünürlük sunulurken, 32 inçlik versiyon 4K UHD çözünürlükle geliyor.

Kolay kurulumun yanı sıra kullanılmayan zamanlarda kolay saklama da Space Monitor’un vaatleri arasında bulunuyor. Girişlere hızlı erişim sağlayan Space Monitor’da kablolar da gizlenebiliyor. Monitörün standı ince çerçevenin arkasına saklanabilse de, masa yüzeyine kadar alçaltılabilen üründe bulunan Zero Height Adjustable Stand sayesinde de monitörün boyu masa seviyesine kadar alçaltılabiliyor.

Söz konusu stant tasarımı sayesinde Space Monitor, piyasadaki mevcut seçeneklere kıyasla yüzde 93 oranında daha az ölü alan işgal ediyor. Çalışma alanı ise Space Monitor sayesinde yüzde 40 oranında artıyor.

Samsung Space Monitor nisan ayında Türkiye’de satışa sunulacak. 27 inçlik modelin fiyat etiketinde 2699 TL yazacak. 32 inçlik model içinse 3349 TL ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER