Teknoloji

Samsung’dan akıllı telefonuyla müzik yapmak isteyenlere özel uygulama: Soundcamp

samsung-soundcamp-02115

Soundcamp adını taşıyan yeni bir uygulama hazırlayan Samsung, DJ’lere akıllı telefonları üzerinden müzik yapma imkanını sağlıyor. Üçüncü taraf uygulamalarla da birlikte çalışabilen Soundcamp, hem amatör hem de profesyonel DJ’lerin Samsung akıllı telefonları üzerinden müzik çalmalarına, beste yapmalarına, düzenlemeler üstünde çalışmalarına fırsat tanıyor. Bu süreçte ekstra bir ekipmana da ihtiyaç duyulmuyor.

Mobil bir DAW ve MIDI dizici uygulaması olan Soundcamp, müzisyenlere yerleşik sanal enstrümanlara erişim fırsatı sağlayacak bir stüdyo kayıt sistemi olarak tasarlanmış. Klavye, davul ve gitar gibi enstrümanları sanal olarak barındıran uygulama, yerleşik ses efektleri sunan bir ses kaydedicisini de beraberinde getiriyor.

Üçüncü taraf müzik uygulamalarına bağlanabilme ve bu uygulamalarla kayıt yapabilme özelliğine de sahip olan Soundcamp ile şarkılar mobil ortamda gelişmiş yeteneklere sahip araçlarla düzenlenebiliyor.

Soundcamp’te bulunan Looper isimli özellik, art arda pürüzsüz biçimde tekrarlanan kısa bölümler oluşturmayı sağlıyor. Sampler özelliği ise kullanıcıların insan sesi de dahil olmak üzere tüm sesleri bir enstrüman sesine dönüştürmesini mümkün kılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER