Teknoloji

Samsung NW700 Sound+ soundbar CES 2018’den hemen önce duyuruldu

Samsung CES 2018’in başlamasına çok az bir zaman kala, NW700 Sound+ soundbar’ın duyurusunu gerçekleştirdi. Ödüllü MS650 Sound+ modelinin izinden giden, duvara monteli NW700 Sound+ soundbar, Samsung’un belirttiğine göre, tümü Kaliforniya’daki Samsung Ses Laboratuvarı’nda geliştirilen gürültü önleme, geniş aralıklı tiz hoparlör ve çoklu-hoparlör kontrolü gibi ses kalitesini artıran pek çok özelliği içinde barındırıyor.

NW700 Sound+ soundbar Samsung’un süper-ince televizyonlarının altında duvara monte edilebilecek şekilde optimize edilen ince ve gösterişli bir tasarıma sahip. Duvara monte edilen televizyonlarla sorunsuz bir şekilde çalışan, 53.5 mm genişliğindeki soundbar selefine göre, enlemesine yüzde 41 oranında daha az yer kaplıyor. Yeni model kullanıcıların daha uyumlu bir iç tasarıma ulaşmalarına imkân sağlıyor. Yekpare soundbar dinleyiciyi saran bir dinleme deneyimi için sesi üç kanal üzerinden dinamik ve hedefe odaklı bir şekilde ileten ince ses teknolojisiyle çalışıyor. Ev eğlence ortamına uygun ince tasarımlı gövdeye gömülü derin bas hoparlör harici subwoofer kullanma ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Samsung, NW700 Sound+ modelinde ve seleflerinde kullanılan teknolojinin, soundbar’ın güçlü bas, bütüncül ses ve etkileyici netlik hedefine ulaşmada sunduğu katkı nedeniyle takdir topladığına dikkat çekiyor. Aynı şekilde, gürültü önleme teknolojisinin soundbar sürücülerini en verimli şekilde senkronize ederek güçlü ve berrak bir ses elde edilmesini sağlıyor. Kullanılan teknoloji, hoparlörün ucundaki hareketin neden olacağı gürültünün tahmin edilerek gürültü ortaya çıkmadan gerekli ayarlamaların yapılması ilkesine dayanıyor. Bunun sonucunda yumuşak, gürültüsüz bas tonları elde ediliyor.

NW700 Sound+ modeli aynı zamanda Standart Mod, surround ses performansını artırmak için kullanılan Surround Modu ve surround ses efektlerini otomatik olarak ayarlayan Akıllı Mod olmak üzere üç ses modunu destekliyor.

İLGİLİ HABERLER