Teknoloji

Samsung Snapdragon 710 işlemcili ilk telefonunu ocak ayında çıkaracak

samsung snapdragon 710

Samsung kendi yongalarını geliştirse de, bu durum şirketin rakipleri tarafından üretilen işlemcileri kullanması konusunda bir engel teşkil etmiyor. Şirket bu konudaki tutumunu son olarak dört arka kameralı Galaxy A9‘da Qualcomm Snapdragon 660 kullanarak göstermişti. İddialara göre, Samsung Snapdragon 710 işlemcili bir telefonu da portföyüne eklemeye hazırlanıyor.

Snapdragon 710 işlemcinin varlığı, Samsung’un mevcut amiral gemisi telefonlarıyla yeni tanıttığı Galaxy A9’un arasındaki alana yerleşebilecek bir telefon çıkarabileceğini düşündürüyor. Bu düşünce akıllara Samsung’un telefonuna Galaxy A10 ismini verebileceği ihtimalini de getiriyor. Güney Koreli şirketin önümüzdeki yıl Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 modellerini tanıtması beklendiği için de bu ihtimal kulağa çok mantıksız gelmiyor.

Söz konusu iddiayı gündeme taşıyan isim, Samsung ürünleriyle ilgili isabetli sızıntı ve öngörüler paylaşan “MMDJ_” rumuzlu Twitter kullanıcısı oldu. Bahsi geçen telefonun ne gibi nitelikler sahip olacağı henüz fazlasıyla belirsiz olsa da, cam ve alüminyumun birleştiği kasanın Sonsuz Ekran ile tamamlanması muhtemel görünüyor. Telefonda yüksek kaliteli kameraların bulunması da sürpriz olmayacaktır. RAM, dahili depolama alanı ve pil kapasitesi gibi konulara ilişkin detaylar ise henüz bilinmiyor.

Samsung Snapdragon 710 işlemcili telefonunu 2019’un ilk günlerinde çıkarabilir

Samsung Snapdragon 710 işlemcili telefonunu 2019’un ilk günlerinde satışa sunabilir. Akıllı telefonun tanıtımının ise 2018’in sonlarında gerçekleştirilebileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER