Teknoloji

Samsung Smart Monitor için iki yeni boyut seçeneği

samsung smart monitor

Samsung Smart Monitor portföyünü genişletmeye devam ediyor. Şirketin Tizen işletim sistemli akıllı monitör seçenekleri arasına 4K çözünürlüklü 43 inçlik M7 ve 1080p çözünürlüklü 24 inç M5 eklendi. Yeni M7 ve M5, Samsung’un bugüne kadar çıkardığı en büyük ve en küçük Smart Monitor seçenekleri olma özelliğini taşıyor.

Smart Monitor’u geçtiğimiz yıl duyuran Samsung, yeni monitörünü hem iş hem de eğlence için kullanılabilecek ve her şeyi yapabilecek akıllı bir ekran olarak tanımlamıştı. Yerleşik hoparlörü ve akıllı TV özellikleri bulunan monitör, Tizen işletim sistemi sayesinde Netflix gibi uygulamaları doğrudan kendi üzerinde çalıştırabiliyor. Aynı zamanda Office 365 gibi üretkenlik yazılımlarına da video aracılığıyla erişilebiliyor.

Smart Monitor uzaktan kumandası sayesinde Alexa, Google Asistan ve Bixby gibi dijital asistanları da kullanma imkanı veriyor. Buna ek olarak, Samsung DeX için de kablosuz destek sunuluyor.

M7 için 43 ve 32 inç boyut seçenekleri mevcut. M5 içinse 24, 27 ve 32 inç olmak üzere üç farklı seçenek yer alıyor. Samsung M5’in 27 ve 32 inç versiyonları için beyazı da renk seçenekleri arasına ekliyor.

Samsung yeni Smart Monitor seçenekleri için henüz fiyat açıklaması yapmış değil. Ancak 32 inçlik M7 yurt dışında 399.99 dolar karşılığında satışa sunulmuştu. 27 inç M5’in fiyat etiketinde ise 229.99 dolar yazıyor. Dolayısıyla bu fiyatların üstünde ve altında fiyatlarla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER