Teknoloji

Samsung’un Silikon Vadisi’ndeki yeni ofisi faaliyete geçti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-silikon-vadisi-250915-1

Apple, halihazırda bir uzay gemisini andıran yeni yerleşkesinin inşaatına devam ediyor. Cupertino merkezli şirketin en önemli rakiplerinden Samsung ise Silikon Vadisi’ndeki yeni ofisinin tasarımında ilhamını Rubik kübünden aldı.

samsung-silikon-vadisi-250915-2

İnşaatı 300 milyon dolara mal olan ofis bu hafta içinde faaliyete geçerken, Samsung’un Silikon Vadisi’ndeki varlığı da biraz daha kuvvetlenmiş oldu. San Jose’de inşa edilen bina, yaklaşık 103 bin metrekare kapalı alan sunuyor ve 2 bin kişinin bir arada çalışmasına imkan sağlıyor.

samsung-silikon-vadisi-250915-3

Samsung’un ABD’deki Ar-Ge ekiplerini bir arada toplayan yeni ofis binası, şirketin yerel satış ve pazarlama ekiplerine de merkezlik edecek. Samsung tarafından yapılan açıklamada binadaki açık tasarımın çalışanlar arasındaki işbirliğini artırmak amacıyla tercih edildiği belirtildi.

samsung-silikon-vadisi-250915-4

Samsung Silikon Vadisi’ndeki 10 katlı ofisinin inşaatının 2013’te başlamıştı. Mimarlık şirketi NBBJ tarafından tasarlanan binada avlular, bahçe katları ve laboratuvar alanları da bulunuyor. Samsung tarafından yapılan açıklamada, şirketin ABD’deki en stratejik tesisini açtığı ve Silikon Vadisi’ndeki en büyük yatırımını yaptığı ifade edildi. Açıklamada Samsung’un Silikon Vadisi’ndeki yeni ofisinde cihaz çözümleri için en iyi yeni nesil teknolojileri geliştirmeyi amaçladığının da altı çizildi.

samsung-silikon-vadisi-250915-5

İLGİLİ HABERLER